Satisfyer Hot Passion anaalivibraattori

SKU
4001647

Hot Passion -anaalivibraattori stimuloi eturauhasta voimakkailla värähtelyillä ja stimuloivalla lämpötoiminnolla. Pehmeä silikonipinta herättää sinut hellällä kosketuksellaan ja luonnollisella tunteellaan.
Valmistaudu kuumiin tunteihin Satisfyer Hot Passionin kanssa! Täyteläinen, kaareva muoto ja pyöristetty kärki etsivät P-pistettäsi laajamittaiseen stimulaatioon. Lämpötoiminnolla, joka lämmittää vibraattorin 39 asteeseen, tunne muuttuu erityisen realistiseksi ja aidoiksi - verenkiertosikin vilkastuu, mikä tekee stimulaatiosta entistä intensiivisempää. 12 esiasetettua värinäohjelmaa takaavat kuumat värinät, ja niitä voidaan helposti ohjata ohjauspaneelin kautta. Jopa villien hetkien aikana sinulla on kaikki hallinnassa kiinnitysrenkaan ansiosta kuumassa eturauhasten hieronnassa.

Täyteläisen muotonsa ansiosta Satisfyer Hot Passion sopii myös G-pisteen stimulointiin: lämmitettävä vibraattori on unisex ja sopii kaikille sukupuolille. Puhdista ja desinfioi vibraattori huolellisesti, jos haluat käyttää sitä anaalisen stimulaation jälkeen emättimellisesti.
Ole luova ja yhdistä Satisfyer Hot Spot Satisfyer Connect -sovellukseen, joka on saatavilla iOS:lle ja Androidille: nauti toiminnoista, kuten omien värähtelykuvioiden luominen, anna lämmitettävän vibraattorin värähdellä suosikkikappaleidesi rytmissä Spotifysta tai anna hallinta kumppanillesi.

Laadukkaasta ihoystävällisestä silikonista valmistettu pehmeäpintainen Satisfyer Hot Passion, jota ohjataan sovelluksella, on erityisen hellä ihollesi. Vesitiiviin (IPX7) rakenteensa ansiosta se ei pelkää seikkailuja edes suihkussa tai kylvyssä. Tuntien nautinnon jälkeen akut voidaan ladata uudelleen mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla.

Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

Tarjoushinta 38,94 € Normaalihinta 64,90 €
Varastossa

Väri musta
Leveys: 53 mm
Korkeus: 46 mm
Sopii: Miehille, Naisille
Pituus: 180 mm
Paino: 170 g
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: anaali
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, lääketieteellinen silikoni
Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Hot Passion anaalivibraattori
More from Satisfyer