DUREX PLAY 2IN1 YLANG YLANG 200 ML

SKU
dxmylang

Durex Play 2in1 Ylang Ylang Hieronta- ja Liukuvoide 200 ml - Koko Vartalon Aistillinen Elämys

Koe aistillisen hieronnan ja intiimien hetkien sulautuminen yhteen Durex Play 2in1 Ylang Ylang -hieronta- ja liukuvoiteen avulla. Tämä monikäyttöinen geeli on suunniteltu antamaan sekä koko vartalolle että intiimialueille sileän ja silkisen tunteen, joka kutsuu kokemaan syvää nautintoa ja rentoutumista. Durex Play Sensual Massage 2in1 sisältää eksoottista Ylang Ylang -kukkaa, joka on peräisin Tyynenmeren saarten sademetsistä, tarjoten luonnollista kiihotusta ja tuoden harmoniaa aisteihisi.

Tuotteen edut:

  • Monikäyttöisyys: Sopii sekä koko vartalon hierontaan että intiimialueiden liukasteeksi, tarjoten monipuolisia käyttömahdollisuuksia.
  • Aistillinen Koostumus: Pehmeä, sileä ja silkkinen koostumus, joka on riittävän hellävarainen käytettäväksi kaikkialla vartalossa.
  • Luonnollinen Kiihotus: Sisältää Ylang Ylang -kukkaa, joka tunnetaan sen rentouttavista ja aistillisuutta herättävistä ominaisuuksista.
  • Hajusteeton ja Rasvaton: Ei jätä ihoa rasvaiseksi eikä sisällä keinotekoisia hajusteita, mikä tekee siitä ihanteellisen herkälle iholle.

Käyttöideat:

  • Rentouttava Hieronta: Käytä geeliä osana rauhoittavaa hierontaa, joka lievittää stressiä ja herättää aistillisuutta.
  • Intiimihetket: Sivele geeliä intiimialueille luomaan sileä ja pitkäkestoinen liukuvoide, joka tekee intiimeistä hetkistä nautinnollisempia.
  • Aistien Herättely: Anna Ylang Ylangin luonnollisen aromin rentouttaa ja kiihottaa aistejasi, syventäen intiimiä kokemustasi.
  • Kokeile Rohkeasti: Käytä luovasti eri osissa vartaloa tutkiaksesi uusia tuntemuksia ja nautinnon lähteitä kumppanisi kanssa.

Durex Play 2in1 Ylang Ylang on täydellinen valinta pareille, jotka haluavat tuoda lisää läheisyyttä ja nautintoa suhteeseensa. Sen ainutlaatuinen koostumus ja luonnolliset ainesosat tarjoavat unohtumattoman kokemuksen, joka lähentää teitä toisiinne. Kokeilkaa ja antakaa aistillisuuden johdattaa teidät uusiin seikkailuihin yhdessä.

19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandDurex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:DUREX PLAY 2IN1 YLANG YLANG 200 ML
More from Durex