GP Wet Look olkaimeton minimekko

SKU
710069BLKmatr

Olkaimeton minimekko on valmistettu wetlook-materiaalista, jonka keskellä on läpinäkyvä verkkopaneeli.
Rintojen alueella on ylimääräisiä saumoja, jotta mekko istuu tiukasti.
Suljetaan selässä vetoketjulla.
Yläreunassa on silikonivuori, jotta olkaimeton mekko pysyy hyvin paikoillaan.

Guilty Pleasure Wetlook -malliston seksikäs mekko, jonka mukana tulee yhteensopiva choker.

19,95 € Normaalihinta 39,90 €
Varastossa

Materiaali 50 % polyuretaania / 50 % polyesteriä.

Datex-materiaali on erityisesti fetissivaatteiden valmistuksessa käytetty materiaali, joka eroaa perinteisistä aikuisten roolileikkiasujen materiaaleista monin tavoin. Sen ominaisuudet tekevät siitä suositun valinnan tietyille käyttäjäryhmille. Analysoimme Datex-materiaalin ominaisuuksia ja kerromme, kenelle datexistä valmistettuja fetissivaatteita voisi suositella:

Datex-materiaalin Ominaisuudet:

  1. Ei Tarvitse Kiillotusta: Toisin kuin perinteiset lateksimateriaalit, Datex ei vaadi erillistä kiillotusta, mikä tekee siitä käytännöllisemmän ja helpomman ylläpidettävän.
  2. Paksuus: Datex on paksumpaa materiaalia, mikä antaa sille kestävämmän ja tukevamman tunteen.
  3. Joustavuus: Materiaali on valmistettu elastisesta neuleesta, joka on laminoitu polyuretaanilla, antaen sille joustavuutta ja mukavuutta.
  4. Wetlook-Ulkonäkö: Datexin kiiltävä pinta tarjoaa seksikkään ja tyylikkään wetlook-ulkonäön.
  5. Mukavuus ja Sensuelli Tunne: Joustava kangas istuu pehmeästi vartalon ympärille, tarjoten mukavan ja sensuellin tunteen.

Kenelle Datexistä Valmistettuja Fetissivaatteita Suositellaan:

  1. Fetissi- ja BDSM-yhteisön Jäsenille: Datex on suosittu valinta fetissi- ja BDSM-yhteisössä, joissa ulkonäkö ja tunne ovat tärkeitä aspekteja.
  2. Roolileikkien Harrastajille: Ihmisille, jotka nauttivat roolileikeistä ja haluavat käyttää asuja, jotka lisäävät aistillisuutta ja intensiteettiä kokemukseen.
  3. Itsevarmoille ja Rohkeille Käyttäjille: Datex-asut ovat täydellisiä niille, jotka haluavat ilmaista itsevarmuuttaan ja rohkeuttaan seksikkäillä ja näyttävillä asuilla.
  4. Erikoistilaisuuksiin: Ihanteellisia erikoistilaisuuksiin, kuten fetissi-klubeille, teemajuhliin tai yksityisiin tilaisuuksiin kumppanin kanssa.
  5. Mukavuutta Arvostaville: Niille, jotka arvostavat mukavuutta yhtä paljon kuin tyyliä ja haluavat välttää perinteisen lateksin ylläpidon vaivan.

Kokonaisuutena Datex tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tyylikkyyttä, mukavuutta ja käytännöllisyyttä, mikä tekee siitä suositun valinnan monenlaisiin fetissi- ja rooliasuihin.

Lisätietoja
BrandGuilty Pleasure
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GP Wet Look olkaimeton minimekko
More from Guilty Pleasure