GP Datex kissapuku rintavetoketjulla

SKU
710027BLK

Tässä Datexista valmistetussa tiukassa kiiltävän mustassa kissapuvussa on lyhyet hihat ja kaulus. 
Suljetaan etuvetoketjulla. Erikoisyksityiskohtia, jotka tekevät tästä Guilty Pleasure Datex -kissapuvusta erittäin jännittävän esineen, ovat viettelevät nänninaukot pystysuuntaisilla 2-suuntaisilla vetoketjuilla.

64,95 € Normaalihinta 129,90 €
Varastossa

Kissapuku, jossa vetoketju rinnassa, lyhyet hihat ja vetoketjulliset rintaaukot. 
Materiaali: Datex (69% luonnonlateksi / 27% polyamidi / 4% elastaani).

Datex-materiaali on erityisesti fetissivaatteiden valmistuksessa käytetty materiaali, joka eroaa perinteisistä aikuisten roolileikkiasujen materiaaleista monin tavoin. Sen ominaisuudet tekevät siitä suositun valinnan tietyille käyttäjäryhmille. Analysoimme Datex-materiaalin ominaisuuksia ja kerromme, kenelle datexistä valmistettuja fetissivaatteita voisi suositella:

Datex-materiaalin Ominaisuudet:

  • Ei Tarvitse Kiillotusta: Toisin kuin perinteiset lateksimateriaalit, Datex ei vaadi erillistä kiillotusta, mikä tekee siitä käytännöllisemmän ja helpomman ylläpidettävän.
  • Paksuus: Datex on paksumpaa materiaalia, mikä antaa sille kestävämmän ja tukevamman tunteen.
  • Joustavuus: Materiaali on valmistettu elastisesta neuleesta, joka on laminoitu polyuretaanilla, antaen sille joustavuutta ja mukavuutta.
  • Wetlook-Ulkonäkö: Datexin kiiltävä pinta tarjoaa seksikkään ja tyylikkään wetlook-ulkonäön.
  • Mukavuus ja Sensuelli Tunne: Joustava kangas istuu pehmeästi vartalon ympärille, tarjoten mukavan ja sensuellin tunteen.

Kenelle Datexistä Valmistettuja Fetissivaatteita Suositellaan:

  • Fetissi- ja BDSM-yhteisön Jäsenille: Datex on suosittu valinta fetissi- ja BDSM-yhteisössä, joissa ulkonäkö ja tunne ovat tärkeitä aspekteja.
  • Roolileikkien Harrastajille: Ihmisille, jotka nauttivat roolileikeistä ja haluavat käyttää asuja, jotka lisäävät aistillisuutta ja intensiteettiä kokemukseen.
  • Itsevarmoille ja Rohkeille Käyttäjille: Datex-asut ovat täydellisiä niille, jotka haluavat ilmaista itsevarmuuttaan ja rohkeuttaan seksikkäillä ja näyttävillä asuilla.
  • Erikoistilaisuuksiin: Ihanteellisia erikoistilaisuuksiin, kuten fetissi-klubeille, teemajuhliin tai yksityisiin tilaisuuksiin kumppanin kanssa.
  • Mukavuutta Arvostaville: Niille, jotka arvostavat mukavuutta yhtä paljon kuin tyyliä ja haluavat välttää perinteisen lateksin ylläpidon vaivan.

Kokonaisuutena Datex tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tyylikkyyttä, mukavuutta ja käytännöllisyyttä, mikä tekee siitä suositun valinnan monenlaisiin fetissi- ja rooliasuihin.

Lisätietoja
BrandGuilty Pleasure
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GP Datex kissapuku rintavetoketjulla
More from Guilty Pleasure