Käsien- ja olkapäiden valjaat miehille

SKU
MW-X8335

Käsien- ja Olkapäiden Valjaat Miehille – Säädettävä, Tyylikäs ja Katseenvangitsija

Tutustu upeisiin säädettäviin käsivarsivaljaisiin, täydelliseen lisävarusteeseen, joka tuo asuusi sekä sähköä että tyyliä. Nämä valjaat, valmistettu laadukkaista keinonahkamateriaaleista, ovat suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja turvallisuutta säädettävien olkainten ja solkien avulla. Häkkimuotoilu kietoutuu käsivarsiesi ympärille, luoden ainutlaatuisen ilmeen, joka kääntää päät ja sopii erinomaisesti lisäämään punk- tai goottilaista tunnelmaa mihin tahansa asuun.

Musta Sävy – Monipuolisuutta ja Tyyliä: Mustan väriset valjaat tarjoavat klassisen ja monipuolisen lisän, joka sopii henkilökohtaiseen tyyliisi. Niiden ajaton sävy ja muotoilu mahdollistavat käytön niin yksinään kuin osana isompaa asukokonaisuutta, olipa se sitten paita tai takki.

Muotoilun Monipuolisuus: Käsien- ja olkapäiden valjaiden monipuolinen muotoilu tarkoittaa, että ne soveltuvat useisiin tilanteisiin – olitpa sitten menossa klubille, baariin tai konserttiin. Ne ovat täydellinen valinta, kun haluat lisätä asuusi rohkeutta ja jännittävän kosketuksen.

Rohkea ja Jännittävä Lisä Asuun: Nämä säädettävät käsivarsihäkkivaljaat eivät ainoastaan rikasta tyyliäsi, vaan myös lisäävät asuusi jännitystä ja omaperäisyyttä. Niiden ainutlaatuinen ja rohkea muotoilu tekee niistä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat erottua joukosta ja tuoda esille omaa persoonallisuuttaan.

Käsien- ja Olkapäiden Valjaat Miehille ovat ihanteellinen lisävaruste miehille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että tyyliä. Ne tarjoavat täydellisen yhdistelmän muotoilua ja toiminnallisuutta, tehdessään jokaisesta hetkestä ja asusta unohtumattoman. Luo rohkea ja unohtumaton look näillä säädettävillä käsivarsivaljaisilla, jotka lisäävät persoonallista kosketusta ja näyttävyyttä tyyliisi.

15,75 € Normaalihinta 22,50 €
Varastossa

Koko:

Käsivarren ympärysmitta n. 24–40 cm.

Ranteen ympärysmitta n. 16–26 cm.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Käsien- ja olkapäiden valjaat miehille
More from Hotlips - Sex toys