Pagoda Progressiivinen Taipuisa Anaalitappi

SKU
MV-X2591A

Pagoda progressiivinen taipuisa anaalitappi on suunniteltu tarjoamaan intensiivistä anaalistimulaatiota. Valmistettu pehmeästä PVC-materiaalista, joka takaa turvallisuuden ja mukavuuden käytön aikana. Anaalitappi tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, sillä se on suunniteltu asteittain suurenevaan kokoon, joka mahdollistaa joustavan käytön riippuen käyttäjän kokemuksesta ja mieltymyksistä.

Ominaisuudet:

 • Materiaali: Pehmeä, taipuisa PVC, joka on kestävä ja turvallinen.
 • Koot: Saatavilla kahdessa eri koossa, jotka mahdollistavat henkilökohtaisen sopeutumisen ja edistymisen stimulaatiossa.
 • Käyttö: Anaalitappi työnnetään sisään asteittain ja poistetaan joko hitaasti tai nopeasti, riippuen halutusta stimulaatiotasosta ja nautinnosta.

Käyttövinkit:

 1. Liukuvoiteen käyttö: Käytä runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kokemus olisi mahdollisimman mukava ja turvallinen.
 2. Rentoutuminen: Varmista, että olet täysin rentoutunut ennen anaalitapin käyttöä, jotta kokemus on miellyttävämpi.
 3. Puhdistus: Pese anaalitappi huolellisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla ennen ja jälkeen jokaisen käytön.

Pagoda progressiivinen taipuisa anaalitappi on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat tutkia anaalistimulaatiota turvallisesti ja mukavasti. Tämä tuote tarjoaa joustavan tavan edetä anaalileikeissä, lisäten nautintoa ja intensiteettiä seksuaaliseen kokemukseen.

17,43 € Normaalihinta 24,90 €
Varastossa

Pagoda Suuret Anaalihelmet

Pagoda-suuret anaalihelmet ovat suunniteltu tarjoamaan syvällistä ja intensiivistä anaalistimulaatiota. Nämä mustat anaalihelmet ovat saatavilla kahdessa eri koossa, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille, jotka etsivät suurempaa stimulaatiota.

Ominaisuudet:

 • Väri: Musta
 • Koot:
 • S-koko: 20 cm pituus x 5.0 cm halkaisija (noin 7.8" x 1.9")
 • M-koko: 36 cm pituus x 8.8 cm halkaisija (noin 14.1" x 3.4")
 • Materiaali: PVC, joka on kestävä ja kehon turvallinen materiaali

Käyttövinkit:

 1. Liukuvoiteen käyttö: Käytä runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kokemus olisi mahdollisimman mukava ja turvallinen.
 2. Rentoutuminen: Varmista, että olet täysin rentoutunut ennen anaalihelmien käyttöä, jotta kokemus on miellyttävämpi.
 3. Puhdistus: Pese anaalihelmet huolellisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla ennen ja jälkeen jokaisen käytön.

Käyttöedut:

Pagoda-suuret anaalihelmet tarjoavat kattavan stimulaation, jonka avulla voit tutkia anaalistimulaation syvyyksiä. Suurempi koko tarjoaa lisääntyneen täyteläisyyden ja intensiteetin tunteen, joka voi olla erittäin nautinnollinen ja tyydyttävä kokemus. Anaalihelmet ovat ihanteellisia niille, jotka etsivät voimakkaampaa ja kestävämpää stimulaatiota anaalileikeissään.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pagoda Progressiivinen Taipuisa Anaalitappi
More from Hotlips - Sex toys