Bondage teipit ja köydet

Bondage teipit ja köydet
 
Miksi pariskunnat haluavat sitoa toisiaan bondage köysillä ja bondage teipeillä?
 
Bondage eli sitominen voi lisätä seksuaalista kiihotusta ja tuoda uusia kokemuksia pariskunnan seksielämään. Sitominen voi myös lisätä luottamusta ja kommunikaatiota kumppanin kanssa, kun molemmat tietävät omat rajansa ja kommunikoivat avoimesti siitä, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei.
 
Köysillä ja teipeillä sitominen voi myös lisätä visuaalista stimulaatiota ja antaa kumppaneille mahdollisuuden kokeilla erilaisia asentoja ja tapoja koskettaa toisiaan. Lisäksi sitominen voi tuoda mukanaan tunnetta hallinnasta tai alistumisesta, mikä voi olla kiihottavaa joillekin ihmisille.
 
Miten tälläisestä "fetissistä" olisi helpoin kertoa kumppanilleen?
 
Kun haluat kertoa kumppanillesi kiinnostuksestasi bondageen tai mihin tahansa muuhun seksuaaliseen fetissiin, on tärkeää aloittaa avoimesti ja rehellisesti keskustelemalla aiheesta. On hyvä löytää oikea hetki, jolloin voit molemmat keskittyä keskusteluun ja välttää häiriötekijöitä.
 
Voit aloittaa sanomalla kumppanillesi, että haluat puhua heille jostain tärkeästä ja intiimistä asiasta, ja että toivot heidän kuuntelevan sinua avoimin mielin. Kerro heille sitten, että olet kiinnostunut bondagesta ja että se on asia, josta haluaisit keskustella heidän kanssaan.
 
Voit selittää heille, mitä bondage tarkoittaa sinulle ja miksi se on tärkeä osa seksuaalisuuttasi. Kerro heille myös, että et odota heidän osallistuvan bondageen, jos he eivät tunne olonsa mukavaksi sen kanssa. On tärkeää, että kumppanisi tuntee olevansa vapaa valitsemaan, osallistuuko hän bondageen vai ei.
 
Lopuksi, keskustelun päätteeksi, voit kysyä kumppaniltasi, mitä hän ajattelee ja tuntee aiheesta. On tärkeää, että annat kumppanillesi aikaa prosessoida keskustelua ja että olet valmis vastaamaan heidän kysymyksiinsä ja huolenaiheisiinsa. Tärkeintä on kunnioittaa toistenne rajoja ja tehdä päätökset yhdessä.

12 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu