GEISHA DROPS - NAISTEN STIMULANTTI

SKU
67102

Tutustu Geisha Drops - Stimuloivaan Tippaan Naisille

Geisha Drops tarjoaa ainutlaatuisen tavan nauttia syvemmästä ja intensiivisemmästä seksuaalisesta kokemuksesta. Tämä naisten stimulantti yhdistää granaattiomenan ja Damiana-uutteen voiman, tuoden uutta eloa ja nautintoa sekä yhdynnän että seksilelujen käyttöön. Muutama tippa juomaan lisättynä voi herättää aistit ja tehostaa seksuaalista nautintoa, tehden intiimeistä hetkistä entistä nautinnollisempia.

Ominaisuudet ja Hyödyt:

  • Stimuloiva Vaikutus: Rikastettu granaattiomena- ja Damiana-uutteella, jotka ovat tunnettuja seksuaalista halukkuutta ja nautintoa lisäävistä vaikutuksistaan.
  • Helppo Käyttö: Lisää muutama tippa juomaasi ja nauti normaalisti 30-40 minuuttia ennen seksuaalista aktiviteettia, nauttien pitkäkestoisesta ja intensiivisestä vaikutuksesta.
  • Turvallinen Käyttö: Valmistettu turvallisista ainesosista, kuten vedestä, etanolista, askorbiinihaposta ja L-arginiinista, jotka yhdessä tehostavat tuotteen stimuloivaa vaikutusta.
  • Käyttörajoitukset: Suositellaan käytettäväksi enintään kahdesti päivässä, jotta vältetään yliannostuksen riski ja taataan turvallinen kokemus.

Ainesosat: Ainesosat on valittu huolellisesti, jotta ne tukevat ja tehostavat seksuaalista nautintoa. Mukana ovat muun muassa Punica Granatum (granaattiomena) -hedelmäuute ja Turnera Diffusa (Damiana) -lehtiuute, jotka ovat tunnettuja aphrodisiaceista.

Pakkauskoko: 30 ml, kätevä ja helppo ottaa mukaan matkalle tai säilyttää huomaamattomasti.

Geisha Drops on suunniteltu naisille, jotka etsivät luonnollista tapaa lisätä seksuaalista nautintoa ja halukkuutta. Olipa kyseessä erityinen ilta kumppanin kanssa tai oma aika nauttien seksileluista, Geisha Drops voi tuoda uuden ulottuvuuden seksuaaliseen kokemukseesi. Kokeile ja anna itsesi kokea seksuaalisen nautinnon syvempiä tasoja.

16,90 €
Ei varastossa
Lisätietoja
BrandShiatsu
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GEISHA DROPS - NAISTEN STIMULANTTI
More from Shiatsu