LELO MONA 2 - YLELLINEN JA SUOSITTU VIBRAATTORI

SKU
5373H

LELO MONA on ylellinen ja suosittu vibraattori, joka on suunniteltu tarjoamaan nautintoa ja tyydytystä käyttäjälleen. Tässä on joitain syvällisempiä tietoja tuotteesta:

Muotoilu ja materiaali: LELO MONA on muotoiltu tyylikkäästi ja ergonomisesti sopimaan hyvin kehoon. Se on valmistettu laadukkaasta, kestävästä ja turvallisesta silikonista, joka on pehmeä kosketukseltaan ja kestävä käytössä.

Värinätoiminnot: MONA-vibraattorissa on monipuoliset värinätoiminnot, jotka tarjoavat erilaisia stimulaatiovaihtoehtoja. Voit säätää värinän intensiteettiä ja vaihtaa eri värinäohjelmien välillä löytääksesi juuri sinulle sopivan stimulaation.

Moottori ja äänettömyys: MONA:ssa on tehokas moottori, joka tuottaa voimakasta värinää, mutta samalla se on äänettömämpi ja hiljainen käytössä. Tämä mahdollistaa nautinnollisen ja huomaamattoman käytön niin yksin kuin kumppanin kanssa.

Vesitiiviys: MONA on vesitiivis, mikä tekee siitä kätevän käyttää kylvyssä tai suihkussa. Voit nauttia vesileikeistä ja helpottaa puhdistusta.

Lataus ja kesto: MONA-vibraattori on ladattava, ja sen akku tarjoaa pitkäkestoista käyttöaikaa yhdellä latauksella. Voit ladata sen mukana tulevalla latausjohdolla ja käyttää sitä uudelleen ja uudelleen ilman paristojen vaihtamista.

Huomioi, että käyttöohjeet voivat vaihdella tuoteversiosta riippuen. Suosittelen tarkistamaan tarkemmat käyttöohjeet LELO MONA -vibraattorin valmistajan verkkosivuilta tai paketissa mukana tulevasta käyttöohjeesta.
 


 

129,00 € Normaalihinta 149,00 €
Varastossa
MONA on ylellisesti muotoiltu, vetoava ja laadultaan ylivertainen vibraattori keksikokoisten sauvojen sarjassa. Monan kurvit ovat juuri oikeissa paikoissa jotaa saisit siitä maksimaalisen nautinnon. Ergonominen muotoilu mahdollistaa todella täyteläiset tuntemukset, samalla kun jopa kuudella erilaisella toiminnolla toimiva moottori vie sinua vääjämättömästi kohti nautintosi huippua. MONA on todella monikäyttöinen ja se sopiikin mainiosti sekä klitoriksen hyväilyyn kuin g-pisteenkin kiihoittamiseen. Se on täysin omassa luokassaan ja sopii täydellisesti naisille ja pariskunnille, jotka haluavat viedä sensuaalisuutensa astetta pidemmälle. Ultrahiljainen moottori, jota ohjataan helposti vaikka yhdellä kädellä. Materiaali on ultrapuhdasta ja turvallista lääketieteellisen luokan silikonia ja muoviosat hygieenistä ABS kovamuovia. Tähän huippuvibraattoriin, ei tarvitse ostaa paristoja, koska se ladataan huippuunsa mukana tulevalla laturilla. Yhdellä kahden tunnin latauksella se viihdyttää sinua, jopa 4 tuntia! Lisäksi saat mukana kauniin säilytyspussin ja kaiken huipuksi valmistaja myöntää sille 1 vuoden takuun! Pituus 20cm. Paksuus 3.3cm. Muista tilata mukaan myös liukuvoide.
Lisätietoja
BrandLELO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LELO MONA 2 - YLELLINEN JA SUOSITTU VIBRAATTORI
More from LELO