COBECO MALE - ANAALILIUKUVOIDE 150ML

SKU
92517

Cobeco Male Anaaliliukuvoide: Optimaalinen Liuku Anaaliseksiin

Cobeco Male anaaliliukuvoide on suunniteltu erityisesti tarjoamaan poikkeuksellista mukavuutta ja liukuvuutta anaaliseksin aikana. Sen paksu ja liukuva koostumus tekee siitä ihanteellisen valinnan intensiivisiin hetkiin, tarjoten nautinnollisen kokemuksen ilman kompromisseja. 150 ml pakkaus takaa, että sinulla on aina käytössäsi riittävästi tuotetta, ja liukuvoiteen vesipohjainen koostumus varmistaa, että se on yhteensopiva kondomien kanssa ja helppo pestä pois lämpimällä vedellä käytön jälkeen.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Paksu ja Liukuva Koostumus: Tarjoaa optimaalisen liukuvuuden ja mukavuuden anaaliseksin aikana, mahdollistaen nautinnollisen kokemuksen.
  • Kondomien Kanssa Yhteensopiva: Vesipohjainen koostumus on turvallinen käyttää yhdessä kondomien kanssa, lisäten monipuolisuutta seksuaalisessa kanssakäymisessä.
  • Helppo Puhdistaa: Käytön jälkeen tuote on helppo huuhdella pois pelkästään lämpimällä vedellä, mikä tekee siitä käytännöllisen ja huoleton valinnan.
  • Sopii Kaikenlaiseen Anaaliseksiin: Erityisesti suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille.

Cobeco Male anaaliliukuvoide on erinomainen lisä seksuaaliseen kanssakäymiseen, tarjoten tarvittavan liukuvuuden ja mukavuuden, jotta voit keskittyä nautinnon kokemiseen. Olitpa sitten tutkimassa anaaliseksin maailmaa ensimmäistä kertaa tai etsit täydellistä tuotetta intensiivisempiin kokemuksiin, tämä liukuvoide on luotettava valinta, joka täyttää tarpeesi.

Kokeile Cobeco Male anaaliliukuvoidetta ja koe ero, jonka laadukas ja huolellisesti suunniteltu tuote voi tuoda seksuaaliseen elämääsi. Tämän liukuvoiteen avulla voit tutkia uusia ulottuvuuksia anaaliseksissä turvallisesti ja nautinnollisesti.

16,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCobeco
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:COBECO MALE - ANAALILIUKUVOIDE 150ML
More from Cobeco