COBECO GEL FISTS 500ML- NYRKKISEKSIVOIDE

SKU
251930

Tutustu Cobeco Gel Fists 500ml - Nyrkkiseksivoiteeseen: Uusi Ulottuvuus Intiimeihin Hetkiin

Cobeco Gel Fists on vesipohjainen, erittäin laadukas nyrkkiseksivoide, joka tarjoaa poikkeuksellisen liukuvoiman ja kestävyyden intiimien leikkien aikana. Tämä 500 ml pakkaukseen pakattu voide on suunniteltu erityisesti nyrkkiseksiin, mutta sen ainutlaatuinen koostumus tekee siitä ihanteellisen valinnan myös muunlaisiin intiimeihin aktiviteetteihin, joissa kaivataan pitkäkestoista liukuvuutta ja mukavuutta.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Erinomainen Liukuvoima: Cobeco Gel Fists -voide tarjoaa lähes silikonipohjaisten liukuvoiteiden tasoiset liukuominaisuudet, mutta vesipohjaisena versiona. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät parasta mahdollista liukuvuutta turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä unohtamatta.
  • Pitkäkestoinen Koostumus: Voide liukuu pitkään eikä kuivu nopeasti, mikä tarkoittaa vähemmän keskeytyksiä ja enemmän nautintoa intiimeissä hetkissä.
  • Helppo Puhdistaa: Cobeco Gel Fists on helppo huuhdella pois käytön jälkeen lämpimällä vedellä, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan niin yksin kuin kumppanin kanssa nautittaviin hetkiin.
  • Kätevä Pakkauskoko: 500 ml pakkauksessa voide kestää pitkään, tarjoten erinomaista vastinetta rahalle ja varmistaa, että sinulla on aina liukuvoidetta saatavilla, kun sitä tarvitset.

Käyttövinkit:

Cobeco Gel Fists -nyrkkiseksivoide on ihanteellinen valinta, kun haluat tutkia syvempiä ja intensiivisempiä nautinnon muotoja. Sen vesipohjainen koostumus tekee siitä yhteensopivan kaikenlaisten seksilelujen kanssa, tarjoten samalla turvallisen ja miellyttävän kokemuksen.

Olipa kyseessä sitten nyrkkiseksi tai muu vaativa intiimi aktiviteetti, Cobeco Gel Fists -voide on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista nautintoa ja mukavuutta. Kokeile ja koe, miten tämä ainutlaatuinen voide voi muuttaa intiimejä hetkiäsi.

28,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCobeco
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:COBECO GEL FISTS 500ML- NYRKKISEKSIVOIDE
More from Cobeco