Seksikäs sihteerikkö valmiina papereiden tarkastamiseen

SKU
2470470

Syvällä dekolteella varustettu sihteerikön asu, joka panee ahkeran ja töilleen omistautuneen johtajan keskeyttämään tärkeän työnsä ja miettimään niitä maailman tärkeimpiä asioita.. Valitse koko valikosta. Toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa.

Esittelyssä Cotelli Collectionin SECRETARY ROLE PLAY -ASU, täydellisesti istuva kokonaisuus suunniteltu herättämään fantasiasi eloon. Tämä vartalonmyötäinen mekko on varustettu imartelevalla kaula-aukolla, joka saa kenen tahansa ihailijan polvet notkahtamaan. Mukana tulevilla sukahihnoilla varustettu täysin varustettu asu tarjoaa sekä kätevyyttä että viehätystä tasapuolisesti. 

Mukana toimitettu solmio lisää asuun ripauksen ammattimaisuutta ja salaperäisyyttä. Saatavana kokoja S:stä XL:ään, tämä asu on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat sekä mukavuuden että kestävyyden. 

Tehosta intiimejä hetkiäsi SECRETARY ROLE PLAY -ASULLA. Olitpa sitten halukas lisäämään jännitystä makuuhuoneen leikkeihin tai suunnittelet erityistä roolileikkiä, tämä asu varmasti lumoaa ja kiehtoo. 

Tilaa nyt ja koe syvien halujesi hemmottelun jännitys. Cotelli Collectionin SECRETARY ROLE PLAY -ASU on täydellinen tapa piristää intiimejä hetkiäsi kotona kumppanisi kanssa. Olitpa sitten suunnittelemassa romanttista iltaa tai tutkimassa uusia fantasioita yhdessä, tämä asu varmasti luo kiihkeän ja jännittävän tunnelman. Pukeudu siihen makuuhuoneen yksityisyydessä herättääksesi halusi ja luodaksesi unohtumattomia muistoja rakkaasi kanssa.

35,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seksikäs sihteerikkö valmiina papereiden tarkastamiseen
More from Cottelli Collection