Wetlook minimekko koot XL-4XL

SKU
2715147

It is almost a shame to just wear this short, black, wet look dress in the bedroom. The black lace on the sleeves, hem and under the breasts is a real eye-catcher.

92% polyester, 8% spandex, lace 90% polyamide, 10% spandex.

  • Made out of wet look
  • With lace on the hem and under the breasts
  • Figure-flattering design
39,99 €
Varastossa

Cotelli Collection Wetlook Dress tarjoaa useita etuja sekä pareille että naisille:

  • Aistikas Ulkonäkö: Tämä musta wetlook-kleitillä, pitsisillä hihoilla, reunuksilla ja kaula-aukolla luo sensuellin ja kiehtovan ilmeen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan intiimeihin hetkiin tai erityistilaisuuksiin.
  • Imarteleva Istuvuus: Plus-kokoinen suunnittelu sopii monenlaisille vartalotyypeille ja tarjoaa imartelevan istuvuuden kurvikkaammille naisille. Se korostaa kauniisti vartalon muotoja ja lisää käyttäjän itsevarmuutta.
  • Mukava Materiaali: Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista (92% polyesteriä, 8% elastaania), tämä mekko on pehmeä, joustava ja mukava pitkäaikaisessa käytössä. Se antaa liikkumavapautta ja varmistaa mukavuuden intiimeissä tilanteissa tai sosiaalisissa tapahtumissa.
  • Monipuolinen Tyyli: Mekon monipuolinen suunnittelu mahdollistaa sen siirtymisen saumattomasti makuuhuoneesta illanviettoihin. Oikeiden asusteiden kanssa yhdistettynä se sopii romanttisiin iltoihin, klubien käynteihin tai juhliin, lisäten jännitystä ja itseluottamusta mihin tahansa tilanteeseen.
  • Elegantti Pakkaus: Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, mikä tekee siitä ilon niin käyttäjälle kuin parillekin. Elegantti pakkaus lisää ylellisyyden tunnetta ja tekee siitä ihanteellisen lahjan erityistilaisuuksiin, kuten vuosipäiville tai syntymäpäiville.

Cotelli Collection Wetlook Dress yhdistää aistikkaan ulkonäön, imartelevan istuvuuden, mukavat materiaalit, monipuolisuuden ja elegantin pakkaamisen, mikä tekee siitä halutun valinnan naisille, jotka haluavat lisätä vetovoimaansa ja itseluottamustaan erilaisissa tilanteissa.

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Wetlook minimekko koot XL-4XL
More from Cottelli Collection