Spanish Fly Strawberry Romance

SKU
92550

Spanish Fly Strawberry Romance

Herkuttele Intohimolla: Spanish Fly Strawberry Romance

Kokeile Spanish Fly Strawberry Romance -rakkauspisaroita ja anna mansikan makean aromin herättää ja voimistaa seksuaalista halua sekä miehillä että naisilla. Tämä ainutlaatuinen eliksiiri yhdistää aminohappojen, vitamiinien ja luonnollisten yhdisteiden voiman, tarjoten herkullisen tavan lisätä seksuaalista aktiivisuutta ja tuoda uutta syvyyttä intiimeihin hetkiin. Täydellinen valinta pareille, jotka etsivät uusia tapoja syventää suhdettaan ja lisätä intohimoa elämäänsä.

Käyttöohjeet:

Nauti 1 ml (5-7 tippaa) noin 30 minuuttia ennen seksuaalista toimintaa, kokeaksesi tuotteen täyden potentiaalin. Muista, että maksimimäärä on 2 annosta 24 tunnin aikana, jotta voit nauttia tuotteen tarjoamista eduista turvallisesti ja vastuullisesti.

Tuotteen Ominaisuudet:

  • Seksuaalisen Aktiivisuuden Lisääminen: Stimuloi seksuaalista halua ja aktiivisuutta, tuoden lisää intohimoa ja elävyyttä seksielämääsi.
  • Mansikan Makea Aroma: Antaa rakkauspisaroille ainutlaatuisen ja houkuttelevan aromin, tehostaen seksuaalista kokemusta.
  • Luonnollinen Koostumus: Valmistettu turvallisista ja luonnollisista ainesosista, jotka on valittu niiden kyvyn mukaan kohottaa seksuaalista halukkuutta.

Turvallisuus ja Säilytys:

Tämä tuote on täydennys ja sitä tulee käyttää osana tasapainoista ruokavaliota. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa ja kuivassa paikassa, jotta sen teho säilyy parhaalla mahdollisella tavalla.

Kokemuksen Syventäminen:

Spanish Fly Strawberry Romance on suunniteltu miehille ja naisille, jotka etsivät turvallista ja luonnollista tapaa lisätä seksuaalista haluaan. Sen mansikan makea maku tarjoaa miellyttävän ja herkullisen tavan nauttia toistenne seurasta, sytyttäen intohimon, joka voi tehdä seksuaalisesta kokemuksestanne unohtumattoman.

Koe makean mansikan aromin tuoma lisä intohimoa seksuaaliseen elämääsi Spanish Fly Strawberry Romancen avulla.

10,90 €
Varastossa
Mansikka rakkauden eliksiiri, seksuaalisen aktiivisuuden nostamiseksi.
Käyttöohje:Ota 1ml (5 -7 tippaa) 30 minuuttia ennen seksiä. Ei enempää kuin 2 kertaa vuorokaudessa..
Pakkaus 15 ml.
Lisätietoja
BrandCobeco
MakuRaspberry
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Spanish Fly Strawberry Romance
More from Cobeco