STAR BALL NÄNNINIPISTIMET HELISTIMILLÄ

SKU
MW-X5065

Star Ball Nänninipistimet Helistimillä – Uutta Tunnustelua ja Ääntä Leikkeihisi

Luo ainutlaatuinen tunnelma makuuhuoneeseesi Star Ball Nänninipistimillä Helistimillä. Nämä tyylikkäät ja innovatiiviset nänninipistimet yhdistävät metalliset tähtipallot ja helistimet, tuoden mukanaan uudenlaista stimulaatiota ja äänimaailman intiimeihin hetkiisi. Valmistettu huolella valikoiduista korkealaatuisista materiaaleista, nämä nänninipistimet tarjoavat sekä visuaalista että aistillista nautintoa.

Säädettävä Paine: Nänninipistimien suunnittelu mahdollistaa paineen tarkan säätämisen, mikä tarkoittaa, että voit löytää juuri oikean tason stimulaatiolle – olipa toiveesi sitten hellävarainen nipistys tai voimakkaampi puristus. Tämä joustavuus tekee nipistimistä sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille.

Visuaalinen ja Kuuloviihde: Metalliset tähtipallot lisäävät visuaalista viehätystä, kun taas helistimissä olevat kellot tuottavat kiehtovan äänimaailman, joka rikastuttaa kokemustanne. Kellot helisevät liikkuessanne, luoden aistillisen ääniefektin, joka syventää intiimin hetken tunnelmaa ja stimulaatiota.

Korkealaatuinen Materiaali: Laadukas valmistusmateriaali takaa nipistimien kestävyyden ja turvallisuuden käytössä, samalla kun se tarjoaa mukavan istuvuuden. Tämä varmistaa, että voitte keskittyä nauttimaan toisistanne ilman huolta nipistimien aiheuttamasta epämukavuudesta.

Star Ball Nänninipistimet Helistimillä ovat täydellinen lisä niille, jotka haluavat tuoda leikkeihinsä uusia ulottuvuuksia ja kokea yhdessä uudenlaisia tuntemuksia. Ne tarjoavat visuaalista nautintoa, säädettävää stimulaatiota ja ainutlaatuisen äänimaailman, joka rikastuttaa intiimejä hetkiänne. Anna näiden nipistimien herättää uteliaisuutesi ja johtaa sinut ja kumppanisi uusiin, tutkimattomiin nautinnon maisemiin.

Tarjoushinta 8,33 € Normaalihinta 11,90 €
Varastossa

Helistimet helisevät liikkuessa. Nipistimet ovat säädettävät ja niiden päät on pehmustettu.

Materiaali: PVC + metalli.
Väri: musta + valkoinen.
Koko: Yksi koko.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:STAR BALL NÄNNINIPISTIMET HELISTIMILLÄ
More from Hotlips - Sex toys