MUSTAT TAKAA AVOIMET SUKAT

SKU
0232572

Reiteen ulottuvat sukat ovat välttämätön lisävaruste, joka lisää ripauksen houkuttelevuutta ja hienostuneisuutta mihin tahansa asuun. Kiehtovalla läpinäkyvällä muotoilulla ja silmiinpistävällä avoimella selkäsaumalla varustetut sukat sopivat täydellisesti pään kääntämiseen ja näyttämiseen missä ikinä menetkin. Sisäänrakennettu kuminauha varmistaa turvallisen ja mukavan istuvuuden, jolloin voit liikkua itsevarmasti ja sulavasti.

Mustat takaa avoimet sukat, jotka pysyvät paikoillaan ilman sukkanauhaliivejä.

Harkitse seuraavia ideoita, jotta voit käyttää näitä reiteen ulottuvia sukkia täysillä:

Date Night Delight: Yhdistä nämä sukat mustaan minimekkoon ja korkokenkiin romanttiselle päivällistreffeille. Silkkaa muotoilu lisää eleganssia, kun taas avoin takasauma lisää viehätystä, mikä saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja vastustamattomaksi.

Night Out Glam: Käytä näitä sukkia minihameen tai shortsien kanssa illanviettoon ystävien kanssa. Silmäänpistävä muotoilu saa sinut erottumaan joukosta ja varmistamaan, että kaikki katseet ovat sinuun, kun tanssit läpi yön.

Boudoir Beauty: Yllätä kumppanisi yhdistämällä nämä reiteen ulottuvat sukat intiimeihin hetkiin. Läpinäkyvä kangas ja avoin takasauma luovat sensuellin ilmeen, joka varmasti sytyttää intohimon ja halun.

Tyylikäs asu: Käytä näitä sukkia osana asukokonaisuutta teemajuhliin tai tapahtumiin. Olitpa pukeutumassa retro-pin-up-tytöksi tai kiihkeäksi femme fataleksi, nämä sukat viimeistelevät ilmettäsi täydellisesti.

Otsikko: "Voittuva läpinäkyvät reiteen ulottuvat sukat avoimella selkäsaumalla"

Kuvaus: "Käännä päätäsi ja tee vikutus näillä upeilla reiteen ulottuvilla takaa avoimilla sukilla. Kiehtovalla läpinäkyvällä muotoilulla ja silmiinpistävällä avoimella selkäsaumalla varustetut sukat sopivat täydellisesti lisäämään viehätystä ja hienostuneisuutta mihin tahansa asuun. 

Yhdistä niihin musta minimekko romanttiseen treffi-iltaan tai käytä niitä minihameen kanssa illanviettoon ystävien kanssa. Sisäänrakennettu kuminauha varmistaa turvallisen istuvuuden, jolloin voit liikkua itsevarmasti ja suloisesti. Nosta tyyliäsi ja tee pysyvä vaikutus nämä vastustamattomat reiteen ulottuvat sukat."

Reisisukat, läpikuuloiset sukat, avosaumaiset sukat, viettelevät sukat, seksikkäät sukat, yösukat, treffisukat, budoaarisukat, pukusukat.

11,90 €
Varastossa

Väri: musta
Materiaali: 100 % polyamidi

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MUSTAT TAKAA AVOIMET SUKAT
More from Cottelli Collection