Toko Aroma Lubricant - MANSIKKA & SHAMPANJA

SKU
94504

Toko Aroma Lubricant - Mansikka & Shampanja

Kutkuttele Aistejasi: Toko Aroma Lubricant Mansikka & Shampanja

Toko Aroma Lubricant - Mansikka & Shampanja vie liukuvoiteiden maailman uudelle tasolle yhdistämällä houkuttelevan maun ja erinomaisen suorituskyvyn. Tämä laadukas vesipohjainen liukuvoide tarjoaa silkkisen pehmeän tunteen, joka muistuttaa silikonipohjaisten liukuvoiteiden luksusta, ollen samalla täysin yhteensopiva kaikkien seksilelujen kanssa ja soveltuu käytettäväksi niin vaginaalisesti kuin anaalisesti.

Tuotteen Edut:

  • Herkullinen Maku: Mansikka ja shampanja yhdistyvät tässä liukuvoiteessa luoden aistillisen ja houkuttelevan makuelämyksen, joka herättää aistit ja lisää intiimeihin hetkiin mielikuvituksellista nautintoa.
  • Pitkäkestoinen Liukuvuus: Vaikka vesipohjainen, tämä liukuvoide tarjoaa pitkäkestoista liukuvuutta, vähentäen tarvetta lisätä liukastetta usein.
  • Monipuolinen Käyttö: Täydellinen kaikenlaisten seksilelujen kanssa, sekä vaginaaliseen että anaaliseen käyttöön, mikä tekee siitä monikäyttöisen lisän seksuaaliseen elämään.
  • Helppo Puhdistaa: Liukuvoide on öljytön ja sokeriton, mikä tekee siitä helposti pestävän, jättämättä tahmeaa jälkeä.
  • Turvallinen Käyttö: Öljytön koostumus tarkoittaa, että se ei vahingoita seksileluja tai kondomeja, tarjoten turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen.

Käyttövinkit:

  • Romanttiset Illat: Käytä Toko Aroma Lubricantia lisäämään romantiikkaa ja nautintoa erityisiin hetkiin kumppanin kanssa.
  • Esileikki: Käytä mansikka ja shampanja liukuvoidetta esileikin aikana lisäämään makua ja iloa suudelmista ja suuseksistä.
  • Hieronta: Levitä liukastetta kumppanisi iholle sileän ja eroottisen hieronnan aikaansaamiseksi.

Pakkaus ja Koko:

165 ml pakkaus tarjoaa runsaasti tuotetta, mikä tarkoittaa, että voit nauttia Toko Aroma Lubricantin tarjoamasta nautinnosta useita kertoja.

Toko Aroma Lubricant - Mansikka & Shampanja tuo lisämaustetta seksuaaliseen elämääsi herkullisella maullaan ja poikkeuksellisella suorituskyvyllään. Kokeile ja anna aistillisen makuelämyksen täydentää intiimejä hetkiäsi.

Tarjoushinta 13,41 € Normaalihinta 14,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandShunga
MakuMansikka
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Toko Aroma Lubricant - MANSIKKA & SHAMPANJA
More from Shunga