SUKLAAN MAKUINEN VARTALOVOIDE - VARTALOMAALI

SKU
06281150000

Shunga Vartalomaali Suklaa 100ml – Romanttista Taiteilua Keholla

Kokeile Shunga Vartalomaalia suklaan maulla ja lisää seksuaaliseen leikkiin romantiikkaa, mielikuvitusta sekä aistillista nautintoa. Tämä korkealaatuinen, syötävä vartalovoide mahdollistaa sinun ja kumppanisi välisen kommunikaation muuttumisen taiteelliseksi ja herkulliseksi kokemukseksi. Kirjoita rakkauden runoja toistenne kehoille ja nauttikaa samalla mansikan sulostuttavasta tuoksusta.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Syötävä Koostumus: Turvallinen ja herkullinen tapa tutkia toistenne kehoja uudella tavalla.
  • Herkullinen Suklaan Maku: Lisää makuaistimuksia eroottisiin hetkiin.
  • Silkinpehmeä Iho: Jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi ilman tahmaista jälkituntumaa.
  • Ei Tahroja, Ei Keinotekoisia Värejä: Huoleton käyttö, helppo puhdistaa.
  • Sivellin Mukana: Tarkkaan ja leikkisään sovellukseen, joka kutsuu luovuuteen.

Käyttöideat:

  • Romanttiset Illat: Tee tavallisista illoista unohtumattomia luomalla toisillenne ainutlaatuisia ja syötäviä taideteoksia.
  • Juhlistaa Erityisiä Hetkiä: Käytä vartalomaalia merkkipäivinä, kuten hääpäivänä tai ystävänpäivänä, lisäämään juhlan tuntua.
  • Tutkimusmatka Erogeenisiin Alueisiin: Käytä maalia oppaana, joka johdattaa sinut kumppanisi herkimmille alueille, tarjoten samalla nautinnollisen makuelämyksen.

Shunga Vartalomaali suklaan maulla tarjoaa pariskunnille mahdollisuuden yhdistää rakkauden, taiteen ja nautinnon ainutlaatuisella tavalla. Se on täydellinen lahja sekä itsellesi että kumppanillesi, tarjoten loputtomasti mahdollisuuksia luovuudelle ja intiimille lähentymiselle. Luo, maalaa ja nauti toistenne seurasta uudella ja jännittävällä tavalla.

19,90 €
Varastossa

Laadukkaista raaka-aineista valmistettu vegaaninen kaava on gluteeniton eikä sisällä keinotekoisia väriaineita, parabeeneja tai hajusteita. 

Se on vesiliukoinen, helppo pestä pois eikä jätä tahroja.

Pakkaus 100ml.

Lisätietoja
BrandShunga
Kenelle sopiiUnisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SUKLAAN MAKUINEN VARTALOVOIDE - VARTALOMAALI
More from Shunga