PHEROMONE PARFUM NAISILLE RED DIAMOND 10 ml

SKU
93904

Esittelyssä Matchmaker Pheromone Parfum For Her 10 ml, ainutlaatuinen tuoksu, joka on luotu korostamaan vastustamatonta viehätystäsi.

Tutustu tämän lumoavan tuoksun alkutuoksuihin, joissa sitrushedelmien raikkaus yhdistyy greipin kirkkauteen. Nämä ylätuoksut herättävät aistit ja jättävät elävän vaikutelman.

Siirtymä tämän hienon hajuveden sydämeen, jossa valloittava jasmiinin tuoksu kukoistaa, ja sitä tasapainottaa mustaherukan makeus ja liljan arkuus. Nämä nuotit korostavat naisellisuuttasi ja lisäävät tuoksuun mysteeriä.

Tämän hajuveden perustuoksut - vanilja, meripihka ja myski - täydentävät ainutlaatuisen tuoksumelodiaasi. Vaniljan makeus, meripihkan lämpö ja viettelevä myski verhoavat sinut salaperäiseen ja aistilliseen energiaan.

Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta Matchmaker Pheromone Parfum For Her 10ml sisältää feromoneja, jotka voivat parantaa luonnollista viehätysvoimaasi ja houkuttelevuuttasi. Sinusta tulee vastustamaton ja unohtumaton ympärilläsi oleville.

Tämä hajuvesi on täydellinen erityisiin hetkiin ja romanttisiin kohtaamisiin. Luo salaperäinen tuoksupolku, joka jättää unohtumattomia vaikutelmia.

29,90 €
Varastossa

Tietoja brändistä:

MATCHMAKER Kuuluisa ja tunnettu TV sarja. Valmistaudu sytyttämään intohimosi Eye of Lovella! Tämä kansainvälinen brändi levittää nopeasti rakkautta maailmanlaajuisesti aurinkoisesta tukikohdastamme San Diegossa, Kaliforniassa. Feromonikokoelma on suunniteltu auttamaan ihmisiä houkuttelemaan haluamansa kumppaninsa missä tahansa tilanteessa ja antamaan sinulle lisäetua rakkauspelissä. Eye of Love -feromonihajuvedet ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä elämäänsä jotain erityistä. Tuoksut on kehitetty erityisesti täydentämään ja parantamaan kehossamme jo olevien feromonien luonnollista voimaa.

Alkutuoksu: Sitrus - Greippi.

Sydäntuoksu: Jasmiini - Mustaherukka - Lilja.

Pohjatuoksu: Vanilja - Amber - Myski.

Ainesosat: Etanoli, vesi, propaani-1, 2-dioli, risiiniöljy, estratetraenoli, edediinihappo.

Lisätietoja
BrandEye of Love
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PHEROMONE PARFUM NAISILLE RED DIAMOND 10 ml