PHEROMONE PARFUM NAISILLE RED DIAMOND 10 ml

SKU
93904

Matchmaker Pheromone Parfum Naisten Red Diamond 10ml – Salaperäisen Viehätysvoiman Lähde

Koe Matchmaker Pheromone Parfum for Her, 10 ml - ainutlaatuinen feromoniparfyymi, joka on suunniteltu nimenomaan korostamaan naisen luontaista vetovoimaa ja mystistä charmia. Tämä hienostunut tuoksu yhdistää sitrushedelmien raikkautta, kukkaisen jasmiinin lumoa ja syvän meripihkan lämpöä luoden vastustamattoman aura, joka tekee sinusta unohtumattoman.

Tuoksun Nuotit:

  • Alkutuoksut: Kirkas greippi ja virkistävät sitrushedelmät herättävät aistisi eloon.
  • Sydäntuoksut: Jasmiinin valloittava tuoksu yhdistettynä mustaherukan makeuteen ja liljan arkuuteen korostaa naisellisuuttasi ja lisää tuoksuun syvyyttä.
  • Pohjatuoksut: Vaniljan makeus, meripihkan lämpö ja myskin viettelevyys kietovat sinut salaperäiseen aistillisuuteen.

Erityispiirteet ja Hyödyt:

  • Feromonit: Innovatiivinen koostumus sisältää feromoneja, jotka voivat tehostaa luontaista viehätysvoimaasi, tehden sinusta vastustamattoman.
  • Moniulotteinen Tuoksu: Täydellinen yhdistelmä raikkautta, makeutta ja lämpöä luo syvän ja moniulotteisen tuoksuprofiilin.
  • Romanttisiin Hetkiin: Ihanteellinen valinta erityisiin tilanteisiin, jolloin haluat jättää pysyvän vaikutelman.

Käyttöideat:

  • Erityistilaisuudet: Käytä Matchmaker Pheromone Parfumia luodaksesi ympärillesi houkuttelevan ja salaperäisen ilmapiirin tärkeissä sosiaalisissa tapahtumissa tai romanttisilla treffeillä.
  • Jokapäiväinen Viehätysvoima: Lisää tämä feromoniparfyymi päivittäiseen tuoksurepertuaariisi hienovaraisen, mutta tehokkaan vetovoiman luomiseksi.
  • Itseluottamuksen Boostaus: Tämän tuoksun käyttäminen voi nostaa itsetuntoasi ja saada sinut tuntemaan itsesi voimakkaammaksi ja viehättävämmäksi.

Matchmaker Pheromone Parfum for Her Red Diamond on enemmän kuin vain parfyymi; se on ase naiselle, joka haluaa korostaa omaa ainutlaatuista viehätysvoimaansa ja jättää jälkensä jokaiseen huoneeseen, johon astuu. Luo unohtumaton tuoksujälki, joka herättää huomiota ja kunnioitusta.

29,90 €
Varastossa

Tietoja brändistä:

MATCHMAKER Kuuluisa ja tunnettu TV sarja. Valmistaudu sytyttämään intohimosi Eye of Lovella! Tämä kansainvälinen brändi levittää nopeasti rakkautta maailmanlaajuisesti aurinkoisesta tukikohdastamme San Diegossa, Kaliforniassa. Feromonikokoelma on suunniteltu auttamaan ihmisiä houkuttelemaan haluamansa kumppaninsa missä tahansa tilanteessa ja antamaan sinulle lisäetua rakkauspelissä. Eye of Love -feromonihajuvedet ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä elämäänsä jotain erityistä. Tuoksut on kehitetty erityisesti täydentämään ja parantamaan kehossamme jo olevien feromonien luonnollista voimaa.

Alkutuoksu: Sitrus - Greippi.

Sydäntuoksu: Jasmiini - Mustaherukka - Lilja.

Pohjatuoksu: Vanilja - Amber - Myski.

Ainesosat: Etanoli, vesi, propaani-1, 2-dioli, risiiniöljy, estratetraenoli, edediinihappo.

Lisätietoja
BrandEye of Love
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PHEROMONE PARFUM NAISILLE RED DIAMOND 10 ml