Eye of Love Feromonisuihke naisille miesten viettelyyn

SKU
93936

Yhdistäen voimakkaita feromoneja ja lumoavan aromin, tämä feromoniparfyymi on suunniteltu antamaan sinulle sen ylimääräisen edun rakkauselämässäsi. Se sisältää korkealaatuisimpia feromoneja houkutellakseen vastakkaista sukupuolta.
Eye of Love Body Spray - 10 ml voidaan hyödyntää monin tavoin parantaakseen sosiaalisia vuorovaikutuksia ja lisätäkseen vetovoimaa.

21,90 €
Varastossa

Tämä feromonisuihke on erinomainen työkalu niille, jotka haluavat tehostaa itsevarmuuttaan ja houkuttelevuuttaan deittailutilanteissa, sosiaalisissa tapahtumissa tai jopa arkipäiväisissä kohtaamisissa.
Käyttämällä tätä tuotetta voit luoda ympärillesi hienovaraisen, mutta vaikutusvaltaisen aura, joka voi kiinnittää vastakkaisen sukupuolen huomion ja tehdä sinusta vastustamattoman. Feromonit toimivat tiedostamattomalla tasolla, lisäten vetovoimaasi ja mahdollisesti tehostaen romanttisia ja sosiaalisia suhteita.
Voit suihkuttaa tuotetta kaulan, ranteiden tai muiden pulssipisteiden alueelle ennen sosiaalista tilaisuutta tai treffejä. Pieni määrä riittää, sillä tuotteen tarkoituksena on luoda hienovarainen, mutta tehokas vaikutus. Eye of Love Body Spray on loistava valinta niille, jotka haluavat kokeilla feromonien voimaa parantaakseen viehätysvoimaansa ja sosiaalisia vuorovaikutuksiaan.

Tuoksussa on raikas tuoksu ylang ylangia, aistillista jasmiinia, sitrusmaisia omenankukkia, freesiaa ja syvän violetteja orvokkeja. Pehmeän valkoisen myskin pohjasävyt pitävät hänet lumoamassa aamusta iltaan. Erityisesti suunniteltu käytettäväksi päiväsaikaan antamaan sinulle ylimääräistä hehkua.

Lisätietoja
BrandEye of Love
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eye of Love Feromonisuihke naisille miesten viettelyyn