SATISFYER CURVY TRINITY 2 - PULSSIT JA VÄRÄHTELYT YHDESSÄ

SKU
SFcurTri2

Silikoninen Satisfyer Curvy Trinity 2 tarjoaa sinulle maksimaalisen monipuolisuuden 3 moottorilla ja 2 erikseen ohjattavalla toiminnolla ja hemmottelee sekä klitorista että G-pistettä värinällä ja paineaaltoilla.

Klitorisstimulaatio ilmapulssilla ja G-pistestimulaatio värähtelyllä.

Valmistettu erittäin pehmeästä, ihoystävällisestä lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä kosketus ja erittäin hygieeninen.

Vedenpitävän (IPX7) ulkopinnan ansiosta tätä seksuaalista hyvinvointilaitetta voidaan käyttää turvallisesti vedessä ja se on helppo puhdistaa.

59,90 €
Varastossa

Tutustu Satisfyer Curvy Trinity 2:n houkuttelevaan monipuolisuuteen Satisfyer Curvy Trinity 2 on täydellinen seksuaalisen hyvinvoinnin laite niille, jotka eivät osaa päättää - se nimittäin hurmaa useilla toiminnoilla ja käyttöalueilla! Paineaaltojen vibraattorina se hemmottelee klitorista, kun taas G-pisteen vibraattorina se hyväilee kuuminta kohtaasi intensiivisten värinäohjelmien ja kärkeä kohti kapenevan varren avulla. Mutta siinä ei ole vielä kaikki, sillä Curvy Trinity 2 toimii myös päälle asetettavana vibraattorina kiitos sen kaarevan keskiosan.

Satisfyer Curvy Trinity 2: G-pisteen vibraattori ja päälle asetettava vibraattori yhdessä Sen kolme tehokasta moottoria takaavat voimakkaat värinät: Kaksi itsenäisesti ohjattavaa toimintoa antavat sinun valita 11 paineaalto- ja 12 värinäohjelman välillä, kun taas kiiltävä elementti laitteen takana on todellinen katseenvangitsija.

Sen vedenkestävät ominaisuudet (IPX7) tarjoavat lisää vaihtelua ja takaavat, että Curvy Trinity 2 voi liittyä seuraasi myös suihkussa tai kylvyssä. Ihonmyötäinen silikoni, joka peittää koko seksuaalisen hyvinvoinnin laitteen, tuntuu pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten. Materiaalin erityinen etu on sen hygieenisuus ja se, että sitä voidaan käyttää myös ilman kondomia. Kiitos akkujen, paineaaltovibraattorin voi helposti ladata uudelleen, jos virta loppuu.

Anna hemmotella itseäsi kolmella tehokkaalla moottorilla ja nauti vapaudestasi Curvy Trinity 2:n kanssa!

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER CURVY TRINITY 2 - PULSSIT JA VÄRÄHTELYT YHDESSÄ
More from Satisfyer