Satisfyer Partner Box1 (Double Joy + SexySecret) setti

SKU
4018492

Satisfyer Partner Box (Satisfyer Parterilaatikko) on sopiva kaikille pareille, jotka haluavat kokea jännittäviä seikkailuja yhdessä. Se sisältää Satisfyer Double Joy -parivibraattorin ja pöksyihin kiinnitettävän Sexy Secret -vibraattorin, joita molempia voidaan ohjata Satisfyer Connect -sovelluksella.

Satisfyer Partner Box 1 tarjoaa mahtavan lahjan ja pääsette yhdessä huippuhetkiin. Jännittävässä laatikossa on sekä Double Joy -parivibraattori että Sexy Secret -pöksyvibraattori, jotka vievät teidät kuumaan värinäekstaasiin. Satisfyer Connect -sovelluksen avulla voitte käyttää ominaisuuksia, kuten kauko-ohjausta Bluetoothin kautta, musiikkivärinöitä, ympäristövärinöitä tai värinäsuunnittelijaa. Satisfyer Partner Box 1 tarjoaa teille nautintoa täynnä olevia yhteisiä seikkailuja niin kodin ulkopuolella kuin neljän seinän sisällä.

Satisfyer Double Joy on yksi suosituimmista parivibraattoreista ja se tekee vaikutuksen U-muotoisella muotoilullaan ja kahdella intensiivisellä moottorillaan. Pienempi osa työnnetään rakastelun aikana sisään ja siten stimuloidaan sekä G-pistettä että penistä. Parivibraattorin suurempi osa asettuu klitorikselle. Laadukas silikoni tuntuu erityisen miellyttävältä. Kannettava Sexy Secret -pöksyvibraattori takaa nautinnon myös kodin ulkopuolella: sen ergonominen kaareva muoto sopii vartalonne muotoihin ja hellii klitoristanne voimakkaalla ja hiljaisella värinällä. Diskreetti klitorisvibraattori sopii erinomaisesti käytettäväksi kodin ulkopuolella ja sitä on kätevä ohjata sovelluksen kautta. Molemmat lelut ovat vesitiiviitä ja niitä voi huoletta ottaa mukaan suihkuun, uima-altaaseen tai kylpyammeeseen. Satisfyer Partner Box 1 sisällön on asiantuntijamme erityisesti koonneet yhteiseen ilonpitoon. Kokekaa intensiivisiä värinöitä ja antautukaa täysin rakasteluun kumppaninne kanssa.

Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

74,90 €
Varastossa

Väri: violetti, punainen
Sopii: Pariskunnille
Leveys: 39 mm, 41,8 mm
Pituus: 29 mm, 57,4 mm
Paino: 118,30 g
Korkeus: 85,7 mm, 91,4 mm
Tärinä: Kyllä
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni
Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Paketin koko2 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Partner Box1 (Double Joy + SexySecret) setti
More from Satisfyer