SATISFYER LOVE ME PUPUVIBRAATTORI

SKU
SFloveMe

Valmistaudu vertaansa vailla olevaan hemmotteluun ainutlaatuisella Love Me -pupuvibraattorilla. Tämä merkittävä lelu on suunniteltu tarjoamaan samanaikaista nautintoa klitorikselle ja G-pisteelle enemmän kuin koskaan ennen. Varaudu jyrkkään värähtelyyn ja aaltoilevaan klitorisstimulaattoriin, joka nostaa sinut henkeäsalpaaviin ekstaasin korkeuksiin. Varren litteät sivut täydentävät innovatiivisen suunnittelun ja takaavat unohtumattoman kokemuksen, joka jättää sinut kaipaamaan enemmän.

Kaksi tehokasta moottoria välittävät voimakkaita värinärytmejä koko lelun läpi.

Klitoriksen ja G-pisteen samanaikainen stimulaatio.

Valmistettu erittäin pehmeästä, vartaloystävällisestä, lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä kosketus ja erittäin hygieeninen.

59,90 €
Varastossa

Synkronoitu stimulaatio Love Me -jänisvibraattorin kanssa

Koe synkronoitu stimulaatio kuin koskaan ennen Love Me -jänisvibraattorilla. Tässä sensaatiomaisessa lelussa yhdistyvät voimakkaat tärinät, jotka tarjoavat upeaa nautintoa sekä klitorikselle että emättimelle. Kahdella vahvalla moottorilla toimiva kanivibraattori tarjoaa täydellisesti kaarevan muodon, joka kohdistaa G-pisteesi tarkasti. Leveässä varressa on litistetyt sivut, kun taas kaareva stimulaattori tähtää klitorikseesi ylhäältä ja tarjoaa tehostettua nautintoa nautintohelmellesi. Stimulaattorin aaltoileva muotoilu lisää ylimääräisen kerroksen ihastuttavaa klitoriksen stimulaatiota, mikä nostaa nautinnon uusiin korkeuksiin.

Nerokas yhdistelmä toimivuutta ja muotoilua

Love Me kanin vibraattori ei ole vain nautinnon mestari; se on myös suunnittelun voittaja. Käytännöllinen kahva ja kiinnitysrengas takaavat mukavan ja turvallisen otteen käytön aikana. Tämä älykäs suunnitteluelementti mahdollistaa myös tärinän intuitiivisen hallinnan, jolloin voit uppoutua täysin kokemukseen. Tämä pehmeästä silikonista valmistettu vibraattori tarjoaa ehdottoman nautinnon eroottisen leikkisi aikana luoden todella aistillisen kokemuksen, joka jättää sinut kaipaamaan enemmän. Lisäksi sen vedenpitävän (IPX7) viimeistelyn ansiosta voit ottaa sen itsevarmasti kylpyyn tai suihkuun ja tutkia nautintoa minne tahansa toiveesi vie sinut.

Nauti täydellisestä toimivuuden ja muotoilun yhdistelmästä Love Me -jänisvibraattorilla. Anna sen voimakkaiden tärinöiden ja innovatiivisten ominaisuuksien viedä sinut uskomattomalle nautinnon matkalle. Tunne pehmeän silikonin ylellinen kosketus, kun se hyväilee vartaloasi ja tarjoaa upeita tuntemuksia jokaisella liukulla. Nautitpa sitten yksinpelisessiosta tai parannat intiimejä hetkiä kumppanisi kanssa, anna Love Me -jänisvibraattorin olla lopullinen oppaasi ennennäkemättömään nautintoon. Antaudu sen vietteleville hurmauksille ja anna halujesi johtaa puhtaaseen autuuteen.

Sopii: Naiselle.

Leveys 41 mm.

Korkeus 93,5 mm.

Pituus 220 mm.

Värinä: kyllä.

Klitoriksen, emättimen stimulaatio.

Vesitiivis (IPX7) Kyllä.

Materiaali: ABS, silikoni.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER LOVE ME PUPUVIBRAATTORI
More from Satisfyer