TRI DELIGHTS - VAIHTOHIHA SATISFYER MEN ONE MASTURBAATTORIIN

SKU
9015849

Vaihtoholkki Satisfyer Men One -malliin.

Tri Delights Sleeve lisää vaihtelua kokemukseesi masturbaattoriemme kanssa. Se tarjoaa jännittävää stimulaatiota pehmeällä koostumuksellaan ja monipuolisella muodollaan.

KÄYTETÄÄN SATISFYER MEN -MASTURBAATTORIN KANSSA - Tri Delights on valinnainen hihankorvike Satisfyer Men One -laitteelle. Sinulla on oltava Satisfyer Men One -masturbaattori, jotta voit käyttää tätä tuotetta.

MONITASOJA ECSTASYA - Tri Delights -vaihtoholkki on varustettu kolmella eri tasoisella tunnetasolla, kun uskallat syvemmälle tähän nautintoholviin.

3 ERI TUNNETTA - Ensinnäkin, nauti uurteiden lujasta mutta hellävaraisesta otosta, kun peniksesi tulee hihaan. Seuraavaksi uskaltaudu syvemmälle, jossa pehmeät nupit hierovat kiinteyttäsi. Lopuksi anna silkkisen tekstuurin tuoda sinut yli reunan mieleenpainuvaan huippukohtaan.

IHONKALTAINEN MATERIAALI - Tri Delights on valmistettu ihoa muistuttavasta materiaalista, joka on erittäin pehmeää ja joustavaa ja tarjoaa pitkäkestoista nautintoa.

ERILAISIA KOKEMUKSIA– Satisfyer Men Masturbator -vaihtohihojen avulla voit vaihtaa tuntemuksia ja kokea intensiivisimmät huipentumat joka kerta.

15,90 €
Varastossa

Mitä Tri Delights Masturbaattorin vaihtoholkilla voi tehdä?

Tri Delights Sleeve on lisäosa Satisfyer Men One -laitteellesi, joka tekee sinut hulluksi kolminkertaisella nautinnolla: urien, nuppien ja kylkiluiden aistillinen sekoitus stimuloi ja hyväilee sinua. Joustavat seinät mukautuvat penikseen ja tehostavat tunnekokemusta. Suosittelemme voiteluaineen käyttöä realistisen ja tasaisen kokemuksen saavuttamiseksi.

Kuinka puhdistan Tri Delights -vaihtohihan?

Pehmeän cyberskin-materiaalin ansiosta Sleeve on helppo puhdistaa. Käytä vain lämmintä vettä ja mietoa saippuaa pinnan puhdistamiseen. Kostuta sitten hihasi seksuaalisen hyvinvoinnin laitteen puhdistusaineella, kuten Satisfyerin desinfiointisuihkeella. Jotta Sleeve pysyisi joustavana mahdollisimman pitkään, suosittelemme, että käytät jälkeenpäin uudistavaa puuteria, kuten Satisfyerin Renewing Powderia. Kokeile ja nauti jännittävästä valikoimasta!

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TRI DELIGHTS - VAIHTOHIHA SATISFYER MEN ONE MASTURBAATTORIIN
More from Satisfyer