SATISFYER CURVY 1+ - OHJAUS KAIKILLA MOBIILIALUSTOILLA

SKU
40018sat

Satisfyer Curvy 1+ on vallankumouksellinen Satisfyer vibraattorien joukossa. Tämä kaunotar tarjoaa paitsi jännittävän yhdistelmän vahvoja paineaaltoja ja erilaisia tärinäohjelmia, myös mahdollistaa ohjauksen sovelluksella, joka täyttää yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimukset, jossa tietosuojaan kiinnitetään suurta huomiota.

Ergonomisen muotonsa ansiosta Satisfyer Curvy 1+ pysyy mukavasti kädessä. Lisäksi se on vedenpitävä (IPX7) ja hemmottelee sinua samettisen pehmeällä päällään paineaaltojen ja tärinöiden kanssa sekä veden alla että kuivassa. Tyylikäs muotoilu ja kaunis viimeistely valkoisena tai viininpunaisena tekevät siitä kumppanin, jota haluat esitellä kaikille.

Uusi Satisfyer Connect -sovellus on saatavilla kaikille käyttöjärjestelmille – Androidille, iOS:lle ja Apple Watchille. Sovellus on ilmainen ja yllättää sinut jännittävillä uusilla ominaisuuksilla joka kuukausi.

Sovellus muodostaa yhteyden Bluetoothin tai Internetin kautta ja ohjaa klitorisvärähtelijää henkeäsalpaavilla tärinäyhdistelmillä. Sitä voidaan käyttää kaukosäätimenä, ja se voi käyttää puhelimen mikrofonia muuntaakseen ympäristön äänen esimerkiksi värinäksi tai siirtää kokonaisia Spotify-soittolistoja klitorikseen henkeäsalpaavina iskuina.

Sovellus täyttää Saksan ja Euroopan tietosuojalainsäädännön tiukat vaatimukset. Siksi vain sinä pääset siihen ja voit nauttia olostasi häiriöttömästi. Voit tietysti myös antaa sovelluksen hallinnan kumppanillesi tai erityisen jännittävien kokemusten saamiseksi ohjata muiden käyttäjien Satisfyersia videokeskusteluissa.

Jos Satisfyer Curvy 1+:n akku loppuu, voit ladata sen ympäristöystävällisellä tavalla mukana tulevalla magneettisella USB-latauskaapelilla. Mitä muuta odotat? Tämän nautinnon mestarin kanssa koet täysin uusia jännittäviä hetkiä sekä yksin, kumppanin kanssa että videokeskustelussa.

Miten pariskunnat voivat hyödyntää tätä Satisfyer Curvy 1 Connect App verrattuna tavalliseen vibraattoriin?

Satisfyer Curvy 1 Connect App on stimulaattori, joka voi tarjota pariskunnille monia etuja verrattuna perinteiseen vibraattoriin. Tässä on joitain tapoja, joilla pariskunnat voivat hyödyntää sitä:

Kauko-ohjaus ja etäyhteys: Satisfyer Connect -sovelluksen avulla voit käyttää stimulaattoria etänä kumppanisi kanssa. Voit antaa kumppanillesi ohjausmahdollisuuden ja antaa heidän säätää stimulaattorin voimakkuutta ja rytmiä etäältä. Tämä lisää jännitystä ja antaa mahdollisuuden nauttia yhteisestä leikistä, vaikka olisitte erillään toisistanne.

Räätälöidyt ohjelmat ja värinät: Sovelluksen avulla voit luoda omia räätälöityjä ohjelmia ja värinämalleja, jotka sopivat parhaiten sinulle ja kumppanillesi. Voitte yhdessä säätää stimulaattorin asetuksia ja löytää juuri teille sopivan värinän ja rytmin.

Musiikkitoiminto: Jotkut sovellukset tarjoavat musiikkitoiminnon, joka synkronoi stimulaattorin värinät musiikin tahdissa. Voitte valita suosikkikappaleenne ja antaa musiikin viedä teidät mukaansa intiimissä hetkessä. Tämä luo ainutlaatuisen ja viihdyttävän kokemuksen pariskunnalle.

Kommunikaatio ja nautinnon jakaminen: Satisfyer Connect -sovellus voi toimia myös välineenä kommunikoida toistenne kanssa ja jakaa nautintoa. Voitte lähettää viestejä ja ilmaista toiveitanne sovelluksen avulla, mikä voi lisätä läheisyyttä ja jännitystä suhteessa.

On tärkeää muistaa, että jokainen pariskunta on ainutlaatuinen ja mieltymykset vaihtelevat. Satisfyer Curvy 1 Connect App tarjoaa lisämahdollisuuksia ja toimintoja, jotka voivat tuoda uutta kipinää ja nautintoa pariskunnan intiimiin hetkeen. On suositeltavaa keskustella kumppanin kanssa ja löytää yhteiset mieltymykset ja rajoitukset ennen tuotteen käyttöä.

Ei varastossa

Leveys: 46 mm.

Sopii: Naisille.

Paineaaltojen kanssa: Kyllä.

Pituus: 134,1 mm.

Korkeus: 77,9 mm.

Paino: 143,8 g.

Tärinä: Kyllä.

Stimuloi seuraavia kehon osia: Klitoris.

Vesitiivis (IPX7): Kyllä.

Akku: Akku.

Materiaali: ABS-muovi, silikoni.

Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER CURVY 1+ - OHJAUS KAIKILLA MOBIILIALUSTOILLA
More from Satisfyer