SATISFYERIN TAIPUISA G-PISTEVIBRAATTORI ETÄOHJAUKSELLA

SKU
40615045

Stimulaattori, joka on suunniteltu tarjoamaan nautintoa ja stimulaatiota G-pisteelle. Se on varustettu langattomalla yhteydellä ja voidaan yhdistää Satisfyer Connect -sovellukseen, joka tarjoaa lisäominaisuuksia ja mahdollistaa stimulaattorin ohjauksen ja mukauttamisen mobiililaitteella.


Käyttö:
1.Ennen käyttöä varmista, että stimulaattori on täysin ladattu.
2.Levitä vesipohjainen liukuvoide stimulaattorin päälle ja genitaalialueelle.
3.Sijoita stimulaattorin taipuisa pää varovasti emättimeen. Voit kokeilla eri kulmia ja syvyyksiä, kunnes löydät miellyttävän tuntuman G-pisteelle.
4.Käynnistä stimulaattori painamalla virtapainiketta. Voit säätää värinän voimakkuutta ja rytmiä suoraan stimulaattorin painikkeista.
5.Voit myös yhdistää stimulaattorin Satisfyer Connect -sovellukseen langattoman yhteyden kautta. Lataa sovellus mobiililaitteellesi ja seuraa ohjeita sovelluksen käyttöönottoon.


Sovelluksessa voit ohjata stimulaattorin asetuksia ja ominaisuuksia laajemmin. Voit valita erilaisia värinämalleja, säätää voimakkuutta, luoda omia räätälöityjä ohjelmia ja jopa synkronoida stimulaattorin värinän musiikin tahdissa.
Kun olet saavuttanut haluamasi stimulaation tason, voit sammuttaa stimulaattorin painamalla virtapainiketta.
Stimulaattorin silkkisen sileä pinta tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja helpottaa liukuvoiteen levittämistä.
Satisfyer Connect -sovellus tarjoaa interaktiivisen kokemuksen. Voit kokeilla erilaisia värinäohjelmia ja räätälöidä omia asetuksia stimulaattorin kanssa.
Sovellus mahdollistaa myös kauko-ohjauksen ja etäyhteyden, joten kumppanisi voi hallita stimulaattoria etänä ja luoda lisää jännitystä ja läheisyyttä suhteeseen.
SATISFYER G-SPOT FLEX 5 CONNECT APP -stimulaattori on valmistettu laadukkaista ja turvallisista materiaaleista, jotka ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia.
Tuotepaketissa voi olla mukana latauskaapeli ja säilytyspussi, jotta voit pitää stimulaattorin hyvässä kunnossa ja kuljettaa sitä kätevästi matkoilla.
Stimulaattoria voi käyttää yksin tai pariskunnan leikeissä. Se on suunniteltu tarjoamaan nautintoa ja stimulaatiota G-pisteelle, mutta voi myös tuoda iloa muille kehon alueille.
Tämän monipuolisen vibraattorin avulla eroottiset suosikkileikkikaverisi yhdistetään yhteen yleislaitteeseen: 
Käytä G-Spot Flex 5 Connect -sovellusta G-pistevibraattorina ja säädä stimulaatiokulmaa yksilöllisesti mukana tulevan johdon ansiosta. Yhdellä käden liikkeellä joustava vibraattori voidaan muuntaa pupun vibraattoriksi, joka stimuloi samanaikaisesti klitorista ja G-pistettä. Valitse 12 eri värinätasosta ja anna itsesi ajautua ilon pilveen!Tyylikäs metallikoristeinen vibraattori on koteloitu pehmeällä, ihoystävällisellä silikonilla, joka on hellävarainen iholle. 
Ulos vedettynä varren alapää toimii käytännöllisenä kahvana, joka tarjoaa miellyttävän lujan otteen villeimmilläkin hetkillä. Vedenpitävän (IPX7) viimeistelynsä ansiosta G-Spot Flex 5 Connect -sovellus on haluttu rakastaja suihkussa tai kylvyssä, ja se voidaan puhdistaa helposti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Yhdistä vibraattori palkituun Satisfyer Connect -sovellukseen luodaksesi yksilöllisiä värinäkuvioita tai saada moottori värisemään kuuman musiikin tahdissa. Voit myös jättää lelun hallinnan rakkaallesi - et koskaan kyllästy tämän leikkikaverin kanssa.
Muista noudattaa tuotteen käyttöohjeita ja suositeltuja turvallisuusohjeita varmistaaksesi miellyttävän ja turvallisen käyttökokemuksen.
 

35,94 € Normaalihinta 59,90 €
Varastossa

Leveys: 34 mm.
Paino: 84 g.
Sopii: Pariskunnille.
Pituus: 196 mm.
Korkeus: 49 mm.
Tärinä: Kyllä.
Stimuloi seuraavia kehon osia: Koko vartalo.
Vesitiivis (IPX7): Kyllä.
Akku: Akku.
Materiaali: Silikoni.
Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä.
 

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Weight NETTO0.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYERIN TAIPUISA G-PISTEVIBRAATTORI ETÄOHJAUKSELLA