Bodywand hierontalaite taipuvalla päällä

SKU
MV-X8630

Rakastettu sauvahierontalaite on yksi, ellei suosituimmista vibraattoreista koskaan. Mielestämme on myös turvallista sanoa, että Wand on luultavasti aina yksi suosituimmista (ja myydyimmistä!) seksileluista. Mikään ei ole kuin klassikko, joka on tehty hyvin, hyvin, kuten Bodywand on todistanut kerta toisensa jälkeen. Euro Wand sisältää kaikki ne klassiset nautintoominaisuudet, joista pidät, sekä hiljattain virtaviivaistettu muoto ja täysi LED-digitaalinen näyttö.

Pitkänomaisella, supersilkkisellä silikonihierontapäällä ja tukevalla ABS-kahvalla varustettuna Euron muotoilu varmistaa, että sen syvä, rytminen tärinä ei koskaan jää huomaamatta. Pienellä paineella, turvonneesta kärjestä, joka joustaa kaikkiin suuntiin, ja yhdistettynä siihen mukavaan pitkään kahvaan, se on helppo ja mukava sinulle (tai kumppanillesi) asettaa se juuri oikeaan.

Nautitpa sitten syvästä, rentouttavasta vartalohieronnasta tai hemmottelet kumppaniasi jollakin voimakkaalla erogeenisten vyöhykkeiden stimulaatiolla, sinä/he ihailet Euron värinävaihtoehtoja. Valittavana on 9 värinärytmiä sekä useita eri voimakkuuksia, joita kaikkia ohjataan kahvassa olevilla yksinkertaisilla painikkeilla ja näytetään yksityiskohtaisesti kirkkaassa näyttöpaneelissa.

16,87 € Normaalihinta 24,10 €
Varastossa

Toiminto: 9 taajuusvärähtelyä moninopeuksilla.

Väri: Vihreä/Klaretti.

Koko: 26 * 4,5 cm.

Nettopaino: 196 g.

Teho: Litiumakku.

Materiaali: ABS + silikoni.

Lisäksi: Vedenpitävä/LCD-näyttö/lämmitys.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bodywand hierontalaite taipuvalla päällä
More from Hotlips - Sex toys