Durex pleasure me kondomit 10 kpl

SKU
04300210000

Durex Pleasure Me -kiihoituskondomit: Lisänautintoa Jokaiseen Hetkeen

Durex Pleasure Me -kondomit tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän juomuja ja nystyröitä, jotka on suunniteltu maksimoimaan molempien osapuolten nautinto seksin aikana. Tämä laadukas tuote sisältää 10 kpl kondomeja, jotka ovat mitoiltaan 20,5 x 5,6 cm, tarjoten mukavan ja turvallisen istuvuuden useimmille käyttäjille. Kondomit on liukastettu pitkään kestävällä silikonipohjaisella liukuvoiteella, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan intohimoisiin hetkiin, vähentäen kitkaa ja lisäten mukavuutta ja nautintoa.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Juomut ja Nystyrät: Huolellisesti suunnitellut juomut ja nystyrät lisäävät stimulaatiota, tehostaen seksuaalista nautintoa molemmille osapuolille.
  • Pitkäkestoinen Liukuvoide: Silikonipohjainen liukuvoide takaa sujuvan kokemuksen alusta loppuun, vähentäen kitkaa ja parantaen nautintoa.
  • Laadukas Materiaali: Valmistettu laadukkaasta luonnonkumilateksista, Durex Pleasure Me -kondomit tarjoavat luotettavan suojan ja ovat dermatologisesti testattu.
  • Mukava Koko: Mitat 20,5 x 5,6 cm takaavat hyvän istuvuuden, mikä lisää mukavuutta ja turvallisuutta seksin aikana.

Käyttövinkit:

Valitse Durex Pleasure Me -kondomit, kun haluat lisätä kipinää makuuhuoneeseen ja kokea uudenlaista nautintoa. Muista tarkistaa kondomin koko ja varmistaa, että se sopii sinulle tai kumppanillesi parhaiten, jotta voitte nauttia mahdollisimman sujuvasta ja miellyttävästä kokemuksesta.

Pakattu kätevästi 10 kappaleen pakkaukseen, Durex Pleasure Me -kondomit ovat loistava valinta niin spontaaneihin hetkiin kuin suunniteltuihin intiimeihin kohtaamisiin. Tutustu ja koe, kuinka nämä kiihoituskondomit voivat tehdä seksistä vieläkin nautittavampaa.

Tarjoushinta 8,91 € Normaalihinta 9,90 €
Varastossa

Koko 20,5 x 5,6cm.

Liukastettu kauan liukuvalla silikoipohjaisella liukuvoiteella.

Pakkaus 10 kpl.

Lisätietoja
BrandDurex
Paketin koko10 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Durex pleasure me kondomit 10 kpl
More from Durex