Satisfyer A-Mazing 2

SKU
4018348

Mikä tuote on SATISFYER A-MAZING 2 ja kenelle se on tarkoitettu? voiko pariskunnat käyttää sitä yhdessä?

SATISFYER A-MAZING 2 on Satisfyer-tuotemerkiltä peräisin oleva tuote. Se on klitoriksen stimulaattori, joka tarjoaa paineaaltoja ja värinöitä tarkasti kohdistettuna klitoriksen alueelle.

SATISFYER A-MAZING 2 on tarkoitettu erityisesti naisille, jotka haluavat nauttia intensiivisestä klitoraalista stimulaatiosta. Tuote tarjoaa monipuolisia stimulaatiovaihtoehtoja, joita voi säätää ja mukauttaa henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Se tarjoaa erilaisia intensiteettitasoja ja värinäohjelmia, jotta jokainen käyttäjä voi löytää itselleen sopivan tavan nauttia.

SATISFYER A-MAZING 2 sopii erinomaisesti myös pariskunnille, jotka haluavat lisätä nautintoa yhdessäolon hetkiin. Se voi toimia lisästimulaationa esileikin aikana tai yhdynnän aikana. Klitoriksen stimulointi voi parantaa naisen kiihottumista ja tuoda voimakkaampia orgasmeja, mikä voi lisätä molempien osapuolten nautintoa ja intiimiyttä.

On kuitenkin tärkeää keskustella kumppanin kanssa avoimesti ja kunnioittavasti ennen tuotteen käyttöä yhdessä. Jokainen pariskunta on erilainen, joten on tärkeää kuunnella toistenne mieltymyksiä ja rajoja. Kommunikaatio ja avoin keskustelu auttavat varmistamaan, että molemmat kumppanit ovat mukavasti mukana ja nauttivat kokemuksesta.

Lisäksi muistetaan, että jokainen yksilö ja pariskunta on ainutlaatuinen, joten jokainen voi löytää omat mieluisat tavat ja tuotteet lisätäkseen nautintoa ja intiimiyttä yhdessäolon hetkiin.

Tarvitaanko tämän laitteen kanssa liukuvoidetta?

Vaikka SATISFYER A-MAZING 2 on suunniteltu tarjoamaan stimulaatiota klitorikselle, jotkut käyttäjät saattavat silti kokea tarvetta käyttää liukuvoidetta lisämäärän luomiseksi ja lisäämään mukavuutta. Liukuvoiteen käyttö voi auttaa vähentämään kitkaa ja mahdollista epämukavuutta sekä tehdä kokemuksesta miellyttävämmän.

Liukuvoiteen käyttö voi olla erityisen hyödyllistä, jos sinulla on herkkä iho tai jos haluat lisätä liukkautta ja nautintoa. On tärkeää valita vesipohjainen liukuvoide, joka on turvallinen ja yhteensopiva käytettäväksi seksilelujen kanssa. Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat yleensä hyvin yhteensopivia erilaisten materiaalien, kuten silikonin, kanssa.

Jokainen yksilö on erilainen, joten liukuvoiteen tarve voi vaihdella. 

Kuuntele kehoasi ja tarpeitasi, ja jos koet tarvitsevasi lisäliukkautta tai mukavuutta SATISFYER A-MAZING 2 -laitteen käytön aikana, liukuvoiteen käyttö voi olla hyvä vaihtoehto.

Valmistaudu läpimurtokohtauksiin Satisfyer A-Mazing 2:n kanssa: 

Silikonivibraattori on ergonomisesti muotoiltu ja suoralla muodollaan ja kapealla joustavalla kärjellään se menee suoraan A-pisteeseesi, joka on piilotettu G-pisteen taakse ja odottaa vain stimuloitua. 

G-pistestimulaatioon verrattuna voit odottaa vielä syvempiä ja voimakkaampia aistimuksia A-pistestimulaatiolla.

Satisfyer A-Mazing 2:lla on paljon tarjottavaa kahdella tehomoottorilla ja 12 tärinäohjelmalla. 

Tärinät vaihtelevat heikosta voimakkaaseen, ja niitä on helppo hallita ohjauspaneelin kautta. 

Käytännöllisen kiinnitysrenkaan ansiosta voit aina pitää täryttimestä tukevasti kiinni ja olla hallinnassasi koko ajan.

A-piste sijaitsee G-pisteen ja kohdunkaulan välissä. A-pistestimulaatiota ei pidetä vain erityisen voimakkaana, vaan sen sanotaan myös mahdollistavan useita orgasmeja! 

Lisäksi A-pisteen erityisen syvän sijainnin ansiosta emättimen luonnollisten eritteiden tuotanto stimuloituu: mikään ei estä kokemasta erityisen märkää kokemusta! A-pistestimulaatio on siksi ihanteellinen kaikille, jotka kärsivät emättimen kuivuudesta tai joilla on ongelmia kastua.

Erittäin pehmeää kokemusta varten A-Mazing 2 on valmistettu vartaloystävällisestä lääketieteellisestä silikonista ja on erittäin hellävarainen iholle. 

Vedenpitävän (IPX7) viimeistelyn ansiosta voit käyttää vibraattoria myös suihkussa tai kylvyssä ja antaa sen viettelevän värinän ilahduttaa sinua siellä. 

Sen sisäänrakennetut akut voidaan ladata mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.
 


 

Tarjoushinta 29,94 € Normaalihinta 49,90 €
Varastossa

Pituus: 221 mm
Väri: harmaa
Sopii: Naisille
Leveys: 40 mm
Korkeus: 63 mm
Paino: 180,71 g
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: Emätin
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriHarmaa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer A-Mazing 2
More from Satisfyer