SATISFYER ILMAPUMPPUVIBRAATTORI ETÄOHJAUKSELLA - 5 CONNECT APP

SKU
4038544

Tämä vibraattori tarjoaa erityisen nautinnon. Vibraattorin kärkeä voidaan vähitellen täyttää painamalla nappia, jolloin halkaisija kasvaa 15 mm:iin. 

Hanki entistä intensiivisempiä orgasmeja aistillisella paineella, joka vahvistaa vibraattorin kaikkia stimuloivia mahdollisuuksia. 

Samaan aikaan 12 värinäohjelmaa, jotka ovat voimakkaan moottorin ohjaamia ja jotka tarjoavat intensiivistä stimulaatiota, voivat toimia itsenäisesti. 

Tilava sauva, jossa on leveä pyöristetty kärki, on erityisesti suunniteltu stimuloimaan G-pistettä, tarjoten sinulle uskomattoman jännittäviä hetkiä!

Air Pump Vibrator 5:ssä on käytännöllinen renkaan muotoinen pidike, joka istuu turvallisesti kädessäsi kaikkein myrskyisimpienkin hetkien aikana ja mahdollistaa jännittävien toimintojen intuitiivisen ohjauksen ohjauspaneelin kautta. Vibraattorin pehmeä, ihoystävällinen silikoni liukuu hellästi sisälle ja on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja lelujen puhdistusaineella. 

Hallitse "rakastajaasi" palkitulla Satisfyer Connect -sovelluksellamme. 

Luo omat värinäsi tai anna hänen hemmotella itseäsi Spotifyn aistillisella musiikilla. 

Tai luovuta vibraattorin hallinnasta ja lähde vielä jännittävämpiin seikkailuihin nauttiaksesi hyvin henkilökohtaisista, intiimeistä hetkistä.

Tarjoushinta 41,94 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa

Sopii: Naisille.

Väri: Turkki.

Leveys: 62 mm.

Pituus: 40 mm.

Korkeus: 202 mm.

Paino: 172 g.

Tärinä: Kyllä.

Stimuloi seuraavia kehon osia: Vagina.

Vesitiivis (IPX7): Kyllä.

Akku: Akku.

Materiaali: ABS-muovi, silikoni.

Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER ILMAPUMPPUVIBRAATTORI ETÄOHJAUKSELLA - 5 CONNECT APP