SATISFYER CURVY TRINITY 5+ KOLME HUIKEAA TOIMINTOA

SKU
SFcurTri5

Satisfyer Curvy Trinity 5+ Connect App: Monipuolinen sovellusohjattava vibraattori

"Satisfyer Curvy Trinity 5+ Connect App -laite tekee vaikutuksen monipuolisuudellaan, ilmaisella Satisfyer Connect -sovelluksella toimivalla sovellusohjauksellaan ja kolmella tehomoottorilla, jotka tyydyttävät kaikki herkkiä kohtiasi voimakkailla värinöillä tai kihelmöivillä paineaalloilla! Kaarevan muodon ja kahden erikseen säädettävän toiminnon ansiosta voit valita G-pisteen ja klitorisstimulaation välillä: käytä välinettä tuotteen keskellä olevan kosketuspinnan myötä lay-on-vibraattorina, jotta voit hemmotella klitoristasi kiihottavilla värinöillä. Voit myös käyttää paineaaltotoimintoa ja nauttia aistillisesta alipaineesta Air Pulse -teknologian ansiosta. Kaipaatko G-pisteen stimulaatiota? G-pisteen stimulaatiossa laitteen litistetty, kapeneva kärki osuu suoraan herkkään kohtaasi ja tarjoaa aistillisia, syvän värinän värittämiä kliimakseja.
Esiasetettuja 11 paineaalto- ja 12 värinäohjelmaa voidaan ohjata erikseen tai yhdistää toisiinsa. Satisfyer Connect -sovelluksen myötä luvassa on entistä monipuolisempia soololeikkejä: luo omia rytmejä värinäsuunnittelijan avulla, yhdistä Spotify-tilisi ja pääse suosikkikappaleesi sykkeeseen sisään tai anna kumppanisi hallita Satisfyeriäsi maailmanlaajuisesti Internetin kautta. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi iOS:lle ja Androidille.”

Mitä muita etuja Satisfyer Curvy Trinity 5+ Connect App -laite tarjoaa?

Satisfyer Curvy Trinity 5+ Connect App -laitetta on todella nautinnollista pitää kädessä, sillä se on valmistettu saumattomasta, joustavasta silikonista, joka tuntuu pehmeältä iholla ja on erityisen hygieeninen. Vedenpitävän (IPX7) viimeistelynsä ansiosta se ei ole vain ihanteellinen lisä kuumaan kylpyyn tai rentouttavaan suihkuun, vaan se on myös helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Jatkuvaa hauskanpitoa varten lay-on-vibraattorin integroidut akut voidaan ladata mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

59,90 €
Varastossa

Paineaalto-, lay-on- ja G-pistevibraattorin yhdistelmä tekee silikonista valmistetusta Satisfyer Curvy Trinity 5+ Connect App -välineestä monipuolisen tyydytyksentuojan. Ilmaisella Satisfyer Connect -sovelluksella tapahtuva ohjaus tarjoaa sinulle entistä enemmän vaihtelua.

 

Yhteensopiva ilmaisen Satisfyer-sovelluksen kanssa – saatavana iOS:lle ja Androidille
Stimuloi klitorista värinällä ja paineaalloilla ja G-pistettä värinällä
Tätä välinettä voidaan käyttää vedenpitävän (IPX7) pintansa ansiosta turvallisesti vedessä, ja se on helppo puhdistaa
 

 • Stimuloi klitorista värinällä ja paineaalloilla ja G-pistettä värinällä
 • 2 erikseen ohjattavaa toimintoa    
 • Lukematon määrä ohjelmia sovelluksen kautta
 • Muokattavat esiasennetut ohjelmat    
 • Käyttö mahdollista myös ilman sovellusta
 • Vesitiivis (IPX7)    
 • Ihoystävällistä silikonia
 • Hiljainen tila    
 • Litiumioniakku
 • Helppo puhdistaa    
 • Mukana USB-magneettilatauskaapeli
Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER CURVY TRINITY 5+ KOLME HUIKEAA TOIMINTOA