ELECTRIC FELLATIO - STIMULOIVA HUULIKIILTO

SKU
06116620000

Orgie Electric Fellatio Stimuloiva Huulikiilto

Orgie Electric Fellatio tuo uuden ulottuvuuden suudelmiin ja suuseksiin, tehden intiimeistä hetkistä unohtumattomia. Tämä ainutlaatuinen stimuloiva huulikiilto on suunniteltu niille, jotka haluavat lisätä kipinää suhteeseensa ja kokea suuseksin täysin uudella tasolla. Sähköistävä vaikutus saa partnerisi kehon värähtelemään nautinnosta, tarjoten molemmille uudenlaisia aistimuksia.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Stimuloiva Vaikutus: Electric Fellatio huulikiilto tuo suudelmiin ja suuseksiin sähköistävän tunteen, joka tehostaa molempien nautintoa.
  • Korkealaatuiset Ainesosat: Valmistettu vain puhtaimmista ja laadukkaimmista ainesosista, turvaten parhaan mahdollisen kokemuksen.
  • Kondomien Kanssa Yhteensopiva: Sopii turvallisesti käytettäväksi kondomien kanssa, mahdollistaen monipuolisen käytön intiimeissä hetkissä.
  • Valmistettu Portugalissa: Eurooppalainen laatu ja huippuluokan valmistusmenetelmät takaavat tuotteen erinomaisuuden.
  • Kätevä Pakkauskoko: 10 ml pakkaus on helppo ottaa mukaan ja säilyttää huomaamattomasti, joten voit nauttia tuotteen tuomasta lisämausteesta missä ja milloin vain.

Orgie Electric Fellatio stimuloiva huulikiilto on tarkoitettu niille, jotka etsivät uusia tapoja tuoda lisää iloa ja nautintoa seksuaaliseen kanssakäymiseen. Se tuo jännittävän lisän esileikkiin, tekee suuseksistä entistä kiehtovampaa ja syventää intiimiä yhteyttänne.

Kokeile Orgie Electric Fellatio stimuloivaa huulikiiltoa ja anna sen sähköistää intiimit hetkenne. Tämä tuote ei ainoastaan rikasta seksuaalista kokemustanne, vaan myös vahvistaa läheisyyttänne toisiinne, tuoden uutta intohimoa ja kipinää suhteeseenne.

Tarjoushinta 17,91 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa
Electric Fellatio on stimuloiva huulikiilto/huulivoide, joka sähköistää antamasi suudelmat tai suuseksin. Huulikiilto saa sinut nauttimaan suuseksistä vieläkin enemmän ja antamasi suudelmat saavat aikaan aivan uudenlaisia tuntemuksia, jotka saavat partnerisi kehon värähtelemään nautinnosta. Sisältää vain puhtaimpia ja korkealaatuisimpia ainesosia ja sopii käytettäväksi kondomien kanssa.
 
Valmistettu Portugalissa. 
 
Pakkaus: 10 ml.
Lisätietoja
BrandOrgie
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ELECTRIC FELLATIO - STIMULOIVA HUULIKIILTO
More from Orgie