ORGIE MANSIKAN MAKUINEN LIUKUVOIDE 100 ML

SKU
96853

ORGIE MANSIKAN MAKUINEN LIUKUVOIDE 100 ML

Orgien mansikan makuinen liukuvoide tarjoaa huippulaatuista nautintoa intiimeihin hetkiin. Tämä vesipohjainen liukuvoide on suunniteltu tekemään seksistä vieläkin miellyttävämpää ja nautinnollisempaa. Mansikan tuoksu ja maku lisäävät intiimiin hetkeen herkullista tunnelmaa.

Ominaisuudet:

  • Mansikan maku ja tuoksu: Herkullinen mansikan maku ja tuoksu lisäävät nautintoa ja tunnelmaa intiimeihin hetkiin.
  • Vesipohjainen: Vesipohjainen koostumus tekee liukuvoiteesta sopivan kaikkien kondomien ja seksilelujen kanssa käytettäväksi.
  • Pitkäkestoinen: Kestävä ja pitkäkestoinen liukuvuus varmistaa miellyttävän ja kitkattoman kokemuksen.
  • Helppo puhdistaa: Liukuvoide ei muutu tahmeaksi ja on helppo pestä pois vedellä, mikä tekee siivouksesta vaivatonta ja nopeaa.

Pakkaus: 100 ml:n kokoisessa pakkauksessa saat riittoisan määrän liukuvoidetta, joka tarjoaa lukuisia nautinnollisia hetkiä intiimiydessä.

Nauti herkullisista ja nautinnollisista hetkistä kumppanisi kanssa Orgie mansikan makuisen liukuvoiteen avulla. Tämä korkealaatuinen liukuvoide luo täydellisen pohjan intiimeille kohtaamisille ja lisää tunnelmaa ja nautintoa seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Tarjoushinta 9,81 € Normaalihinta 10,90 €
Varastossa
Superlaadukas mansikan makuinen ja tuoksuinen vesipohjainen liukuvoide tekee seksistä vieläkin nautinnollisempaa. Pitkäkestoinen ja riittoisa liukuvoide, mikä sopii hyvin myös suuseksiin. Liukuvoide ei muutu tahmeaksi ja puhdistus on helppoa, sillä voit pestä sen pois vain vettä käyttäen.
 
Pakkaus: 100 ml.
Lisätietoja
BrandOrgie
MakuMansikka
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ORGIE MANSIKAN MAKUINEN LIUKUVOIDE 100 ML
More from Orgie