"Neck to Wrist" kahleet

SKU
MW-X4206

Neck to Wrist Kahleet – Täydellinen Kontrolli ja Dominanssi

Tutustu Neck to Wrist Kahleisiin, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ja tehokkaan tavan hallita rakastasi BDSM-leikkeissä. Nämä kahleet kiinnitetään selän takaa ranteisiin ja toinen pää kaulan ympärille, jättäen rakkaasi täysin teidän armoillenne. Valmistettu kestävästä nailonista, nämä mustat kahleet ovat sekä mukavat että luotettavat käytössä, ja ne sopivat kaikille kokoonsa katsomatta.

Ominaisuudet:

  • Väri: Musta, tyylikäs ja sopii kaikkiin asuihin ja tilanteisiin.
  • Materiaali: Kestävä ja luja nailon, joka takaa pitkäaikaisen käytön ja mukavuuden.
  • Koko: Yksi koko, suunniteltu sopimaan kaikille, helppo säätää sopimaan eri kokoisille käyttäjille.

Neck to Wrist Kahleet ovat erinomainen valinta pareille, jotka haluavat kokeilla dominanssia ja kontrollia osana BDSM-leikkejään. Ne tarjoavat helpon ja turvallisen tavan rajoittaa liikkuvuutta, samalla kun ne lisäävät leikkeihin jännitystä ja intensiteettiä. Käyttämällä näitä kahleita voitte tutkia uusia asentoja ja dynamiikkoja suhteessanne, syventäen luottamusta ja yhteyttä toisiinne.

Olipa kyseessä sitten roolipeli, bondage tai muu BDSM-aktiviteetti, Neck to Wrist Kahleet ovat täydellinen väline teidän BDSM-varustearsenaaliinne, tarjoten sekä fyysistä että psykologista kontrollia. Kokeilkaa rohkeasti ja antakaa fantasioidenne johtaa teitä uusiin ja jännittäviin seikkailuihin.

Tarjoushinta 13,93 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:"Neck to Wrist" kahleet