Satisfyer Curvy 2 Connect App

SKU
4001852

Miten pariskunnat voivat hyödyntää tätä Satisfyer Curvy 2 Connect App verrattuna tavalliseen vibraattoriin?

Satisfyer Curvy 2 Connect App on stimulaattori, joka voi tarjota pariskunnille monia etuja verrattuna perinteiseen vibraattoriin. Tässä on joitain tapoja, joilla pariskunnat voivat hyödyntää sitä:

Kauko-ohjaus ja etäyhteys: Satisfyer Connect -sovelluksen avulla voit käyttää stimulaattoria etänä kumppanisi kanssa. Voit antaa kumppanillesi ohjausmahdollisuuden ja antaa heidän säätää stimulaattorin voimakkuutta ja rytmiä etäältä. Tämä lisää jännitystä ja antaa mahdollisuuden nauttia yhteisestä leikistä, vaikka olisitte erillään toisistanne.

Räätälöidyt ohjelmat ja värinät: Sovelluksen avulla voit luoda omia räätälöityjä ohjelmia ja värinämalleja, jotka sopivat parhaiten sinulle ja kumppanillesi. Voitte yhdessä säätää stimulaattorin asetuksia ja löytää juuri teille sopivan värinän ja rytmin.

Musiikkitoiminto: Jotkut sovellukset tarjoavat musiikkitoiminnon, joka synkronoi stimulaattorin värinät musiikin tahdissa. Voitte valita suosikkikappaleenne ja antaa musiikin viedä teidät mukaansa intiimissä hetkessä. Tämä luo ainutlaatuisen ja viihdyttävän kokemuksen pariskunnalle.

Kommunikaatio ja nautinnon jakaminen: Satisfyer Connect -sovellus voi toimia myös välineenä kommunikoida toistenne kanssa ja jakaa nautintoa. Voitte lähettää viestejä ja ilmaista toiveitanne sovelluksen avulla, mikä voi lisätä läheisyyttä ja jännitystä suhteessa.

Satisfyer Curvy 2+ on iskuaaltovärähtelijä, joka syleilee klitorista hellästi pehmeällä silikonipäällään ja antaa huimaa orgasmeja kontaktittoman aaltostimulaation ja miellyttävän värähtelyn ansiosta. 

Voit valita viettelevän aaltostimulaation voimakkuuden ja yhdistää sen täysin vapaasti värähtelyohjelmiin – ja tämä leikki houkuttelee sinua jännityksen aalloilla. 

Tykkäätkö hemmotella itseäsi suihkussa tai rentouttavassa vaahtokylvyssä? 

Tämä ei ole ongelma, sillä Curvy 2+:ssa on vedenpitävä runko (IPX7) ja siitä tulee kumppanisi näissä jännittävissä seikkailuissa. Jos lelu purkautuu, voit helposti ja ympäristöä vahingoittamatta ladata litiumioniakut mukana tulevalla magneettisella USB-latauskaapelilla.

Tämän seksilelun erikoisuus ei ole vain sen ergonominen muoto ja vaikuttava voima, vaan myös kyky puhaltaa uutta virtaa rakkauselämääsi sovelluksen kautta tapahtuvan ohjauksen avulla. 

Satisfyer Connect -sovelluksella, joka on saatavilla ilmaiseksi Androidille ja iOS:lle, voit yhdistää Satisfyer Curvy 2+:n Internetin tai Bluetoothin kautta älypuhelimeesi, jota voi sitten käyttää kaukosäätimenä. 

Jos haluat hallita klitorin stimulaatiota, jopa Apple Watch ja tabletti voivat tehdä sen. 

Sovelluksen avulla voit muuntaa ympäröivät äänet vietteleviksi värähtelyiksi, jotka voit tuntea suoraan Satisfyerin kautta. 

Lisäksi voit jopa siirtää kokonaisia Spotify-soittolistoja, jotka säätelevät lelun värinän rytmiä. 

Voit tietysti myös uskoa hallinnan kumppanillesi tai muille käyttäjille ja antaa heidän hallita stimulaatiotasi sovelluksen kautta – olipa se sitten live-, etä- tai videochatin kautta. Polku sykkiviin orgasmeihin ei ole koskaan ollut näin monipuolinen.

Tietenkin Satisfyer Connect -sovellus täyttää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimukset ja täyttää Saksan ja Euroopan tietosuojasäännöt. 

Toteuttamamme päästä päähän -salauksen ansiosta lemmenleikit kahdelle pysyvät yksinomaan sinun välilläsi.

Älä pelkää, kokeile Satisfyer Curvy 2+:aa innovatiivisella ohjauksella sovelluksen kautta ja avaa täysin uusia korkeuksia yhdessä oloon!

Tarjoushinta 35,94 € Normaalihinta 59,90 €
Varastossa

Aaltopaineella: Kyllä.

Paino: 121 g.

Leveys: 45,2 mm.

Pituus: 134,1 mm.

Korkeus: 103,4 mm.

Tärinä: Kyllä.

Stimulaatio: Klitoris.

Hepromokaemy (IPX7): Kyllä.

Akku: Akku.

Materiaali: ABS-muovi, silikoni.

Yhteensopivuus Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa: Kyllä.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriPinkki
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Curvy 2 Connect App
More from Satisfyer