SATISFYER DOUBLE CRYSTAL LASIDILDO

SKU
SFdouCryst

Ainutlaatuinen muotoilu ja laadukas materiaali: Koe puhdasta ylellisyyttä ja vertaansa vailla olevaa aistillista nautintoa Satisfyer Double Crystalilla. Tämä korkealaatuisesta borosilikaattilasista valmistettu dildo on kevyt, turvallinen ja erittäin monikäyttöinen. Valmistaudu äärimmäiseen stimulaatioon!

29,90 €
Varastossa

Jännittäviä lämpötilaleikkejä Satisfyer Double Crystalilla
Ei voimakasta värinää ja silti voimakkaita tuntemuksia: Satisfyer Crystal -sarjan avulla voit kokea stimulaatiota uudella mullistavalla tavalla. Korkealaatuisesta borosilikaattilasista valmistettu Satisfyer Double Crystal on tyydytysväline, joka on sekä ainutlaatuinen että viehättävä. Borosilikaattilasilla on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen materiaalin: Lasi on erityisen lujatekoista ja särkymätöntä ja siksi turvallinen käyttää. Se kestää myös ulkoisia vaikutuksia erittäin hyvin. Happo, kemikaalit, lämpö ja kylmä – tuskin mikään voi vahingoittaa Satisfyer Double Crystalia, minkä vuoksi se on erityisen pitkäikäinen tuote.
Kuumuudesta ja kylmyydestä puheen ollen: Satisfyer Double Crystal -dildon lämpöä kestävän materiaalinsa ansiosta se sopii täydellisesti kuumien tai kylmien lämpötilojen leikkeihin. Aseta se vain ennen käyttöä lämpimään veteen rentouttavaa lämmöntunnetta varten tai laita se hetkeksi jääkaappiin jännittävän, kihelmöivän kylmyyden kokemista varten. Lämpimän tai viileän lasin tunne virkistää aistejasi ja tarjoaa entistä intensiivisempiä tuntemuksia!

Satisfyer Double Crystal: Anaali- ja vaginadildo kiihottavalla pintarakenteella
Satisfyer Double Crystal tarjoaa kaksinkertaisen nautinnon kahden eripintaisen varren ansiosta. Valitse toisella puolella oleva sileä pinta hellävaraiseen hierontaan tai kääntöpuolen uurrettu pinta vieläkin intensiivisempään nautintoon. Muotonsa ja pintarakenteensa ansiosta dildo liukuu vaivattomasti sisääsi ja osuu kaikkiin herkkiin kohtiisi.
Tyydytysvälineen keskellä oleva leveä kanta ei ainoastaan takaa hyvää otetta sitä käytettäessä, vaan myös ehdottoman turvallisuuden anaalikäytön aikana – voit siis antaa ajatuksesi liidellä tärkeissä nautinnon hetkissä. Muuten: Anaaliaukon ja vaginan stimulaation lisäksi Satisfyer Double Crystal sopii myös miellyttävän lämmittäviin hierontahetkiin.

Satisfyer Double Crystal: Hygieeninen ja helppo puhdistaa
Materiaalinsa ansiosta lasidildo on erityisen hygieeninen ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Vähän vettä ja saippuaa tai Toycleaner-puhdistusainetta ja Satisfyer Double Crystal on hetkessä valmis seuraavaa käyttökertaa varten. Uppoudu aistillisen kaksoisstimulaation maailmaan!


Korkeus:    55 mm
Farge:    Läpinäkyvä, Vaaleansininen
Pituus:    200 mm
Soveltuu:    Miehille, Naisille
Leveys:    55 mm
Paino:    400 g
Stimulaatio:    Anaalinen, Full body, Klitoraalinen, Vaginaalinen
Vesitiivis (IPX7):    Kyllä
Materiaali:    High borosilicate glass

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER DOUBLE CRYSTAL LASIDILDO
More from Satisfyer