SATISFYER ELASTIC JOY VIBRAATTORI

SKU
SFelastJoy

Satisfyer Elastic Joyssa on kaksi moottoria ja joustava lanka, ja se voidaan taivuttaa eri muotoihin. Elastic Joy tekee aina hyvän vaikutelman, olipa se sitten pariskunnan vibraattorina, penisrenkaana tai ladattuna.

Joustava monipuolisiin sovelluksiin.

Ihanteellinen pariskunnille.

Erikseen ohjattavat moottorit voidaan yhdistää toisiinsa mahdollistaen 100 mahdollista värinäyhdistelmää.

49,90 €
Varastossa

Henkilökohtaista nautintoa monitoimisen Satisfyer Elastic Joy -vibraattorin avulla

Satisfyer Elastic Joy yksinkertaisesti kietoo kaikki sormesi ympärille monipuolisuudellaan: Joustava multivibraattori voidaan taivuttaa useisiin eri asentoihin ja mukauttaa henkilökohtaisiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Se on yhtä hyvä stimuloimaan nännejä kuin stimuloimaan klitorista tai G-pistettä. Elastic Joya voidaan käyttää jopa peräaukon stimulaatioon ja kohdennettuun eturauhasen hierontaan - riippuen siitä, mitä aiot sillä tehdä! Tilavan, sisään asennettavan pään kapeneva muoto hieroo G-pistettä ja on erityisen suosittu edistyneiden käyttäjien keskuudessa.

Jos taivutat kaksi kapeaa aluetta Elastic Joyn keskellä toisistaan, saat penisrenkaan hetkessä. Tai voit yhtä helposti käyttää monipuolista lahjakkuutta stimuloidaksesi muita erogeenisiä vyöhykkeitä aistillisilla värähtelyillä. Maksimiimin mukaan: Elä se ja kokeile uusia asioita! Elastic Joyn päissä olevia kahta moottoria voidaan ohjata toisistaan riippumatta: Jokainen moottori stimuloi sinua 7 värähtelyrytmillä ja 3 intensiteetillä.

Kylpyammeessa on vielä hauskempaa

Jännittävä pariskuntavibraattori on vedenpitävä (IPX7) ja voi liittyä kanssasi suihkuun tai kylpyammeeseen hauskoja hetkiä varten. Ja entä kestävyys? Aina käyttövalmis: Integroitujen ladattavien akkujen ansiosta Elastic Joy voidaan ladata helposti mukana tulevalla magneettisella USB-latauskaapelilla, jotta se ilahduttaa sinua yhä uudelleen.

Sopii pariskunnille.

Leveys 32,5 mm.

Korkeus 23,2 mm.

Pituus 199 mm.

Tärinä kyllä.

Vesitiivis (IPX7) Kyllä.

Materiaali Silikoni.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER ELASTIC JOY VIBRAATTORI
More from Satisfyer