SATISFYER SNIPER MOOTTOROITU PENISRENGAS

SKU
SFsniper

Vartaloystävällisestä silikonista valmistettu Satisfyer Sniper sisältää 2 silmukkaa, joista toinen on säädettävä. Lisävärähtely stimuloi molempia osapuolia.

Tehokas moottori välittää voimakkaita värähtelyrytmejä läpi seksuaalisen hyvinvoinnin laitteen.

Ihanteellinen pariskunnille.

Valmistettu erittäin pehmeästä, ihoystävällisestä lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä kosketus ja erittäin hygieeninen.

29,90 €
Varastossa

Moottoroitu penisrengas: Satisfyer Sniperillä vielä enemmän rakasteluhauskaa

Satisfyer Sniperin avulla voit nauttia paremmasta kestävyydestä sekä pidempään kestävästä ja tehokkaammasta erektiosta rakastelun aikana: Kaksi silmukkaa, joista toinen voidaan säätää yksilöllisesti istumaan tiukasti, varmistavat paremman verenpidätysvaikutuksen. Säädettävä penisrengas kapenevalla klitorisstimulaattorilla hemmottelee molempia kumppaneita myös intensiivisellä tärinällä rakastelun aikana. 

12 värinäohjelmaa voidaan ohjata helposti One Touch -painikkeella, ja ne vaihtelevat hellävaraisesta voimakkaaseen.

Helppokäyttöisyytensä ja kokosäädettävän lenkin ansiosta Satisfyer Sniper sopii erityisen hyvin aloittelijoille ja kaikille, jotka etsivät täydellisesti istuvaa penisrengasta.

Satisfyer Sniper: Silikonirengas:

Koska säädettävä hanarengas on valmistettu vartaloystävällisestä, lääketieteellisestä silikonista, se on erityisen joustava ja joustava. Rengas on myös vedenpitävä (IPX7) ja sitä voidaan käyttää myös suihkussa tai kylpyammeessa. Integroidut akut voidaan ladata mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

Sopii pariskunnille sekä miehille.

Leveys 50 mm.

Korkeus 38 mm.

Pituus 142 mm.

Tärinä kyllä.

Stimulaatio penis.

Vesitiivis (IPX7) Kyllä.

Materiaali ABS, silikoni.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER SNIPER MOOTTOROITU PENISRENGAS
More from Satisfyer