SATISFYER RRROLLING EXPLOSION - HENKEÄSALPAAVAT ORGASMIT

SKU
SFrrrlong

Rrrolling Explosionissamme yhdistyvät voimakas värinä ja sisällä oleva innovatiivinen stimuloiva pallo. Innovatiivinen tekniikka yhdistettynä eleganttiin muotoiluun stimuloi G-pistettä tarkan ergonomian avulla luoden henkeäsalpaavia orgasmeja.

Pyörivä pallo ylös ja alas liikkeellä.

Suunniteltu täydellisesti osumaan G-pisteeseen intensiivistä stimulaatiota varten.

Valmistettu erittäin pehmeästä, ihoystävällisestä lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä kosketus ja erittäin hygieeninen.

SATISFYER Rrrolling Explosion tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän voimakasta värinää ja innovatiivista stimuloivaa palloa sisällään. Tämän laitteen käyttö seksuaalisessa elämässäsi voi tarjota sinulle ja kumppanillesi uudenlaisia elämyksiä ja mahdollisuuksia tutkia toisianne uusista näkökulmista.

Miten SATISFYER Rrrolling Explosion voi parantaa seksuaalista elämääsi:

  1. G-pisteen Tarkka Stimulointi: Laitteen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ergonomiaan, mikä mahdollistaa G-pisteen intensiivisen stimuloinnin. Tämä voi johtaa syvempiin ja voimakkaampiin orgasmeihin.
  2. Uudenlainen Kokemus: Rullaava pallo liikkuu ylös ja alas, tarjoten ainutlaatuisen tunteen, joka eroaa perinteisistä seksileluista. Tämä voi tuoda uutta jännitystä ja elävyyttä seksielämäänne.
  3. Kehon Tunnustelu Uudella Tavalla: Laitteen käyttö voi auttaa sinua ja kumppaniasi löytämään uusia herkkiä alueita ja tapoja saavuttaa nautintoa. Kokeilkaa erilaisia asentoja ja intensiteettitasoja löytääksenne mikä sopii parhaiten.
  4. Turvallinen ja Miellyttävä Materiaali: Valmistettu pehmeästä, ihoystävällisestä lääketieteellisen tason silikonista, joka on sileä kosketukselle ja erittäin hygieeninen. Tämä tekee käytöstä turvallisen ja miellyttävän molemmille osapuolille.

Käyttövinkkejä:

  • Tutustuminen Yhdessä: Käyttäkää aikaa tutustua laitteeseen yhdessä. Kokeilkaa eri asetuksia ja liikkeitä nähdäksenne, miten se vaikuttaa molempiin.
  • Esileikki: Käytä laitetta osana esileikkiä herättääksesi aistit ja luodaksesi intiimin tunnelman.
  • Kommunikointi on Avain: Puhukaa avoimesti siitä, mitä tunnette ja mistä pidätte. Tämä auttaa molempia ymmärtämään toistensa toiveita ja mieltymyksiä paremmin.

SATISFYER Rrrolling Explosion voi tuoda mukanaan uuden ulottuvuuden seksuaaliseen elämäänne, tarjoten mahdollisuuksia yhteisiin tutkimusmatkoihin ja intiimeihin hetkiin. Kokeilunhalu ja avoin mieli ovat avaimia uuden ja jännittävän seksuaalisen kokemuksen löytämiseen.

49,90 €
Varastossa

The Satisfyer Rrrolling Explosion: Uusi tapa stimuloida G-pistettä

Innovatiivinen Satisfyer Rrrolling Explosion tarjoaa vaikuttavasti kaksinkertaista stimulaatiota yhdessä laitteessa: 12 tehokkaan värinäohjelman lisäksi siinä on pieni pallo päässä, joka tarjoaa uudenlaisen stimulaation hot spot -pisteellesi! 

Pallon ylös ja alas liikkeitä voidaan säätää helposti intuitiivisen toiminnan avulla ja ne tarjoavat G-pisteesi tehostetun stimuloinnin ennennäkemättömällä tavalla. Koska molempia jännittäviä toimintoja voidaan käyttää toisistaan riippumatta, Rrrolling Explosion luo hyvin yksilöllisen eroottisen kokemuksen. 12 värinätilan ja 7 vierintänopeuden ansiosta sinulla on useita mahdollisia yhdistelmiä - juuri niin kuin haluat!

Erittäin tarkka G-piste vibraattori

Tyylikäs vibraattori on helppo asentaa ja puhdistaa silkkisen sileän silikonin ansiosta, kun taas mattapintainen metallielementti tekee Rrrolling Explosionista todellisen katseenvangitsijan. Ergonomisesti kaareva Satisfyer istuu täydellisesti käteen saavuttaakseen optimaalisesti G-pisteen ja yhdessä pallon kanssa johtaa henkeäsalpaaviin orgasmeihin. Eikä sinun tarvitse pysähtyä veteen: vedenpitävän (IPX7) viimeistelyn ansiosta vibraattoria voidaan käyttää myös suihkussa tai kylpyammeessa milloin haluat.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER RRROLLING EXPLOSION - HENKEÄSALPAAVAT ORGASMIT
More from Satisfyer