SATISFYER TYYDYTTÄVÄ SYDÄN

SKU
SFcutHea

Satisfyer Cutie Heart ilahduttaa sinua leikkisällä sydämen muodolla kompaktissa muotoilussa, joka on ihanteellinen liikkeellä ollessasi. 2 moottoria sekä ilmapulssiaaltojen ja tärinän yhdistelmä stimuloivat klitorista.

Klitoriksen samanaikainen stimulointi ilmapulssiaaltojen ja -värähtelyjen avulla.

Valmistettu erittäin pehmeästä, ihoystävällisestä lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä kosketus ja erittäin hygieeninen.

Vedenpitävän (IPX7) ulkopinnan ansiosta tätä seksuaalista hyvinvointilaitetta voidaan käyttää turvallisesti vedessä ja se on helppo puhdistaa.

39,90 €
Varastossa

Satisfyer Cutie Heart: Leikkisä, sydämenmuotoinen ilmapulssiaaltovärähtelylaite

Ilmapulssiaaltojen ja tärinän yhdistelmän sekä leikkisän muodon ansiosta Satisfyer Cutie Heart voittaa nopeasti paikan sydämessäsi: Sydämenmuotoinen vibraattori on varustettu kahdella erikseen ohjattavalla moottorilla, jotka huolehtivat klitoriksestasi 11:llä ilmapulssiaalto ja 12 värähtelyohjelmaa. Lukuisat mahdolliset yhdistelmät tarjoavat sinulle erilaisia voimakkuuksia hellävaraisesta voimakkaaseen.

Käytön aikana Satisfyer Cutie Heart istuu mukavasti käteen kompaktin muotonsa ansiosta – se on myös helppo ottaa mukaan matkoille tai liikkeelle viemättä paljon tilaa. Sen leikkisä muotoilu sopii erityisen hyvin aloittelijoille. Koska lay-on vibraattori on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista, se on myös erityisen hygieeninen ja hellävarainen iholle.

Satisfyer Cutie Heart: vedenpitävä (IPX7) ja ladattava

Ota Satisfyer Cutie Heart mukaan kylpyyn tai suihkuun ja anna sen hemmotella itseäsi siellä: tämä ei ole ongelma, koska se on vedenpitävä (IPX7)! Käytön jälkeen voit puhdistaa ilmapulssiaaltovärähtelijän lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Voit ladata integroidut akut mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER TYYDYTTÄVÄ SYDÄN
More from Satisfyer