Satisfyer kolme hellää sormea ja äppi

SKU
SFthrees4

Satisfyer Threesome 4 Connect -sovellus tekee vaikutuksen kolmella kädellä, jotka stimuloivat klitorista ja häpyhuulia laajalla alueella, ja sitä ohjataan ilmaisella Satisfyer Connect -sovelluksella. Pehmeä silikonipinta on erityisen hellävarainen iholle.

Yhteensopiva ilmaisen Satisfyer-sovelluksen kanssa – saatavilla iOS:lle ja Androidille.

Klitoriksen ja häpyhuulien aistillinen stimulaatio.

Valmistettu erittäin pehmeästä, ihoystävällisestä lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä kosketus ja erittäin hygieeninen.

69,90 €
Varastossa

Satisfyer Threesome 4 Connect -sovellus: Lämmittävä vibraattori sovelluksen ohjauksella

Satisfyer Threesome 4 Connect -sovellus sovellusohjauksella vakuuttaa kolmella joustavalla nautintokäsivarrella, jotka stimuloivat häpyhuulet ja klitorista. Tämä varmistetaan kolmella tehomoottorilla, joista jokainen sijaitsee vibraattorin varressa. Kun kaksi ulompaa nautintokäsivartta lepäävät häpyhuulilla, keskimmäinen käsivarsi hyväilee nautintohelmeäsi ja sitä voidaan myös painaa alas tehostamaan stimulaatiota.

Riittävän yksilöllisyyden varmistamiseksi pelatessa ulkovarret voidaan ohjata erikseen keskivarresta - voit valita 2 x 12 värinäohjelman välillä, joita voit ohjata haluamallasi tavalla intuitiivisen ohjauspaneelin kautta. Käytännöllisen kahvan ansiosta lay-on vibraattori istuu mukavasti käteen käytön aikana. Ilmaisella Satisfyer Connect -sovelluksella voit jopa ohjata vibraattorin kolmea moottoria yksitellen – ja sovelluksella on vielä enemmän tarjottavaa: linkitä vibraattori Spotify-tiliisi, anna rakkaasi hallita tai luoda omia värinäohjelmia värinän avulla. suunnittelija.

Mitä muita hienoja ominaisuuksia Threesome 4 Connect App -vibraattorissa on?

Satisfyer Threesome 4 Connect -sovellus on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista, joka on joustava ja hellävarainen iholle. Ota lay-on vibraattori mukaasi suihkuun tai kylpyyn ja anna sen tehdä sinut onnelliseksi siellä: Ei hätää, koska se on vedenpitävä (IPX7)! Kun olet nauttinut olostasi perusteellisesti, voit ladata integroidut akut mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer kolme hellää sormea ja äppi
More from Satisfyer