WATERGLIDE 300 ML MAKEA MANSIKKA LIUKUVOIDE

SKU
30082

WATERGLIDE 300 ML MAKEA MANSIKKA LIUKUVOIDE

Hemmottelua ja herkkua intiimihetkiin Waterglide Sweet Strawberry -makean mansikan liukuvoiteen avulla! Tämä väritön liukuvoide tarjoaa klassisen viskositeetin ja runsaan voitelun, mikä tekee siitä täydellisen valinnan nautinnollisiin hetkiin kumppanin kanssa. Sen herkullinen mansikanmaku luo leikkisän ja makean tuoksuisen tunnelman, mikä vie intiimihetkesi aivan uudelle tasolle erityisesti suuseksin aikana.

Käyttöideoita ja hyödyt:

  1. Runsaasti voitelua: Waterglide Sweet Strawberry -liukuvoide tarjoaa runsaan ja kestävän voitelun, mikä lisää nautintoa ja mukavuutta intiimihetkiinne.
  2. Herkullinen mansikanmaku: Liukuvoiteen makea mansikanmaku luo leikkisän ja herkullisen tunnelman, mikä tekee intiimihetkistä entistäkin nautinnollisempia ja kiihottavampia.
  3. Monikäyttöinen: Voit käyttää Waterglide Sweet Strawberry -liukuvoidetta kaikissa intiimeissä tilanteissa, kuten yhdynnän, suuseksin tai itsetyydytyksen aikana, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan intiimihygieniaan ja nautintoon.
  4. Korkea laatu: Waterglide-liukuvoiteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja turvallisuudestaan, ja ne ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat kaikille ihotyypeille.

Hemmottele itseäsi ja kumppaniasi Waterglide Sweet Strawberry -liukuvoiteella ja luo herkullisia ja nautinnollisia hetkiä yhdessä! Valitse laatu ja makuelämys Waterglide-tuotteiden kanssa ja anna intohimon viedä sinut mukanaan!

9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandWaterglide
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WATERGLIDE 300 ML MAKEA MANSIKKA LIUKUVOIDE
More from Waterglide