WATERGLIDE 300ML TINGLING - Liukuvoide

SKU
30089

WATERGLIDE 300ML TINGLING - LIUKUVOIDE

Waterglide 300ml Tingling -liukuvoide tarjoaa kiihottavan ja stimuloivan kokemuksen intiimissä hetkissäsi. Tämä laadukas liukuvoide on suunniteltu lisäämään tuntemusten intensiteettiä ja herättämään ihoa kiihottavalla tavalla, mikä tekee intiimeistä kohtaamisista entistäkin nautinnollisempia.

Ominaisuudet:

  • Ihoa Stimuloiva Vaikutus: Waterglide Tingling -liukuvoide tarjoaa ihoa stimuloivan ja kiihottavan vaikutuksen, joka lisää tuntemusten voimakkuutta ja syventää intiimiä kokemusta.
  • Tehokas Liuku: Laadukas koostumus varmistaa erinomaisen liukkauden ja kestävyyden, takaamalla sujuvan ja miellyttävän intiimin hetken ilman kitkaa tai kuivuutta.
  • Saksalainen Laatu: Valmistettu Saksassa, Waterglide Tingling -liukuvoide edustaa korkealaatuista eurooppalaista laatua ja luotettavuutta.
  • Kätevä Pakkauskoko: 300 ml:n pakkauskoko tarjoaa runsaasti tuotetta pitkäaikaiseen käyttöön, mikä tekee siitä kätevän valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

Waterglide 300ml Tingling -liukuvoide on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä kiihottavuutta ja stimulaatiota intiimeihin hetkiinsä. Valitse Waterglide Tingling -liukuvoide ja koe ihoa kiihottavat tuntemukset, jotka syventävät intiimiä yhteyttäsi kumppaniisi.

9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandWaterglide
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WATERGLIDE 300ML TINGLING - Liukuvoide
More from Waterglide