WATERGLIDE 300ML COOLING Liukuvoide

SKU
30093

WATERGLIDE 300ML COOLING LIUKUVOIDE

Waterglide 300ml Cooling Liukuvoide tarjoaa virkistävän ja jäähdyttävän kokemuksen intiimissä hetkissäsi. Tämä laadukas liukuvoide on suunniteltu tuomaan lisäpiristystä ja nautintoa sekä lisäämään kiihottumista intiimeissä kohtaamisissa.

Ominaisuudet:

  • Jäähdyttävä Vaikutus: Waterglide Cooling Liukuvoide tarjoaa miellyttävän jäähdyttävän tunteen, joka lisää tuntemuksen intensiteettiä ja virkistää intiimiä hetkeäsi.
  • Tehokas Liuku: Laadukas koostumus varmistaa liukkauden ja kestävyyden, takaamalla sujuvan ja miellyttävän intiimin kokemuksen ilman kitkaa tai kuivuutta.
  • Saksalainen Laatu: Valmistettu Saksassa, Waterglide Cooling Liukuvoide edustaa korkealaatuista eurooppalaista laatua ja luotettavuutta.
  • Kätevä Pakkauskoko: 300 ml:n pakkauskoko tarjoaa runsaasti tuotetta pitkäaikaiseen käyttöön, mikä tekee siitä kätevän valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

Waterglide 300ml Cooling Liukuvoide on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä piristystä intiimeihin hetkiinsä ja kokea virkistävän ja jäähdyttävän tunteen. Valitse Waterglide Cooling Liukuvoide ja luo unohtumattomia ja nautinnollisia hetkiä kumppanisi kanssa.

9,90 €
Varastossa

Parasta ennen - 2023/04

Lisätietoja
BrandWaterglide
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WATERGLIDE 300ML COOLING Liukuvoide
More from Waterglide