WATERGLIDE FEEL - Herkkyyttä lisäävä liukuvoide

SKU
30078

WATERGLIDE FEEL - HERKKYYTTÄ LISÄÄVÄ LIUKUVOIDE

Waterglide Feel 300 ml on vesipohjainen liukuvoide, joka on suunniteltu lisäämään herkkyyttä ja nautintoa intiimialueilla. Tämä erityinen liukuvoide tarjoaa ainutlaatuisen tuntemuksen ja tehostaa intiimejä hetkiä kumppanin kanssa.

Ominaisuudet:

  • Herkkyyttä Lisäävä Vaikutus: Waterglide Feel -liukuvoide lisää herkkyyttä intiimialueilla, mikä voi tehdä kosketuksesta ja stimulaatiosta entistäkin nautinnollisempaa.
  • Vesipohjainen Koostumus: Vesipohjainen formulaatio tekee tästä liukuvoiteesta turvallisen ja hellävaraisen iholla. Se sopii erinomaisesti kaikkien seksilelujen ja kondomien kanssa.
  • Tehokas Liukuvuus: Laadukas koostumus tarjoaa pitkäkestoista liukkautta, mikä tekee intiimihetkistä miellyttävän ja kitkattoman kokemuksen.
  • Valmistettu Saksassa: Waterglide Feel -liukuvoide on valmistettu Saksassa, mikä takaa korkealaatuisen tuotteen ja luotettavan suorituskyvyn.
  • Kätevä Pakkauskoko: 300 ml:n pakkauskoko tarjoaa runsaasti tuotetta pitkäaikaiseen käyttöön, mikä tekee siitä kätevän valinnan päivittäiseen käyttöön.

Waterglide Feel 300 ml on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä herkkyyttä ja nautintoa intiimihetkiinsä kumppaninsa kanssa. Valitse Waterglide Feel ja luo unohtumattomia ja nautinnollisia hetkiä makuuhuoneessa.

9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandWaterglide
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WATERGLIDE FEEL - Herkkyyttä lisäävä liukuvoide
More from Waterglide